18 / 04 / 2024

dap inşaat vazo kule

dap inşaat vazo kule

DapYapi Vazo Kule'de 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan DapYapi VAzo Kule projesinde teslimler 30 ay sonra yapılıyor...

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

İstikrar inşaat sektörünü hızla büyütecek!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, inşaat sektörünün ekonomik ve siyasi istikrarı yakalamış bir ülkede daha güçlü bir yapıda yoluna devam edeceğini belirterek "Bu da bizi yatırım yapmaya teşvik edecek" dedi.

Arazi maliyetleri inşaat sektörünü zorluyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, arazi maliyetlerinin inşaat sektörünü zorlamaya başladığını söyledi. Yılmaz, ''Yeni kurulacak kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı'nın değişeceğini belirterek, inşaat sektörünün içinden bir bakan istiyoruz'' dedi.

Ziya Yılmaz: İnşaat sektörü yeni düzenleme ve teşvik bekliyor!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, 12 yıldır rekor düzeyde büyüyen Türk ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün sürdürülebilir gelişimi için yeni düzenlemeler gerektiğini söyledi.

DAP Vadisi'nde 3 ofis binasının inşaatı tamamlandı!

Kağıthane'nin Çağlayan bölgesini Dap Vadisi olarak ilan eden Dap Yapı, bölgeye içinde 932 adet A plus ofisin olduğu 6 projeyi götürdü. Projede 3 ofisin inşaatı bitti...

Dap Yapı Çağlayan projesinin inşaat çalışmaları ne durumda?

Dap Yapı'nın Çağlayan'daki projesinin inşaat çalışmalarını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Burgu Kule inşaatında son durum! 411 bin TL'ye!

DAP Yapı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu Kule projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede teslimler 2013 yılının sonunda yapılacak

Ziya Yılmaz: 20 kişiden birisi inşaat sektöründe!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Takvim Gazetesi'ne konuk köşe yazarı olarak sektör değerlendirmesi yaptı. Yılmaz yazısında inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu ve istihdama katkısını ele aldı

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

dap inşaat vazo kule Haberi

dap inşaat vazo kule


DapYapi Vazo Kule Maltepe'de 3 kule halinde yükseliyor. DapYapi Vazo Kule projesi toplam 399 bağımsız birimden oluşuyor. DapYapi Vazo Kule'de kulelerden ikisi 22 katlı, biri 19 katlı olarak inşa ediliyor.


Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan DapYapi Vazo Kule'de 2 blok rezidans, bir blok home ofis kullanımına yönelik tasarlandı.  Stüdyo, 1+1, 2+1 daire tiplerinin yer aldığı DapYapi Vazo Kule projesinde 298 adet daire, 11 ticari ünite ve 99 ofis bulunuyor.


DapYapi Vazo Kule'de stüdyoların fiyatları 260 bin TL'den, 1+1 konutların fiyatları 387 bin TL'den, 2+1 konutların fiyatları 574 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. DapYapi Vazo Kule'de daire büyüklükleri 45 metrekare ile 129,88 metrekare arasında değişiyor.


DapYapi Vazo Kule A blokta 121 adet stüdyo (single), 22 adet 1+1 (suit), 2 adet 2+1...