24 / 04 / 2024

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...



Türkiye'nin inşaat sektöründe en önemli şirketlerinden olan DAP Yapı, markalı konut projelerinde adından sıkça söz ettiriyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Kâğıthane'de Şelale Evleri'yle yolculuğuna başlayan şirket, Ümraniye-Çekmeköy ve Maltepe-Dragos-Kadıköy hattında Şelale Konakları, Şelale Village, Şelale Crown Center, Şelale Premium, Şelale Space Center, Centro Futura, Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, DAP Burgu kule, DAP Dalga Kule, DAP Tango Kule, DAP Vazo kule, Bumerang Ofis, DAP Z Ofis, Teras Kule, Validebağ Konakları ve DAP  İzmir  gibi projeler hayata geçirdi. 

Nişantaşı Koru nun inşaatı başladı!

DAP Yapı, 2018'de İstanbul'un Nişantaşı ilçesinde bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin arasını 1.7 milyar TL'lik teklifle kazanmıştı. Geçtiğimiz yıl da Nişantaşı Koru adı ile projenin inşaatı başladı. İnşaat Nişantaşı Koru hızla devam ediyor. Toplam 25 dönümlük arsa üzerinden inşa edilen projede yaklaşık 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü yalnızca ticaret alanı ve yaklaşık 7 dönümü de park alanı olarak ayrılacak.

Nişantaşı Koru nun inşaatı başladı!

Konut ve ticaret alanı olarak tasaralanacak binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı da 5 kat olacak, emsale esas inşaat alanı da toplam 26 bin 887 metrekareye ulaşacak. Proje Ihlamur Kasrı ve Amerikan Hastanesi'ne komşu olacak. Bir süredir Amerikan Hastanesi yönetiminin DAP Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgilendiği konuşuluyordu. İddialara göre Amerikan Hastanesi Nişantaşı Koru'nun bir bloğunu satın almış.

Web: www.nisantasikoru.com

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!


Geri Dön