26 / 04 / 2024

Dap İzmir bornova ev fiyatları

Dap İzmir bornova ev fiyatları

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 2 blok halinde yükselen Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede topraktan senetle satış fırsatı bugün sona eriyor..

Dap İzmir'de 2 bin 300 TL sabit taksit fırsatı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı 13 Mayıs'a kadar devam ediyor. Projede, 2 bin 300 TL sabit taksit avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

DAP İzmir nerede?

Topraktan senetle satışların başladığı DAP İzmir projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova'da hayata geçirilen proje tam olarak nerede yer alıyor?

Dap İzmir fiyatları!

Dap İzmir fiyatları kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor.  707 konut ve ticari alanlara yer verilen proje İzmir'in  Bornova İlçesi'nde hayata geçiriliyor. 

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi! 50 ay 0 faizle!

İzmir Bornova'da 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükselen Dap İzmir'de “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sunuluyor. Projede 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir'de 14 bin 950 TL'den başlayan peşinatla!

Dap Yapı'nın Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir'de 14 bin 950 TL'den başlayan peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor..

DAP İzmir'de 299 bin TL'ye! 50 ay 0 faizle!

Dap Yapı imzası ile İzmir Bornova'da yükselen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı ve 1 yıl kira garantisi sunuluyor...

Dap İzmir ödeme alternatifleri 2018!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen DAP  İzmir projesinde 50 ay 0 faiz ve 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat avantajıyla daire sahibi olunabiliyor..

Bornova Dap İzmir iletişim bilgileri!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi veren  Dap İzmir projesinde peşinatlar 14 bin 950 liradan başlıyor.  Proje Dap Yapı imzasını taşıyor...

Dap Yapı İzmirle sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabilen Bornova Dap İzmir Evleri, İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor..

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Dap İzmir bornova ev fiyatları Haberi

Dap İzmir bornova ev fiyatları

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap İzmir projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bornovo'da inşa edilen proje Atatürk Stadyumu'nun ön tarafından inşa yükseliyor. 


Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfini sürecilirsiniz. Bu keyif için aylık 2 bin 300 TL taksit ödemek yeterli oluyor. 36 ay sonra teslim edilecek projede ön talep toplanıyor. Projede lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor.


Dap İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Projede yüzde 20'lik kısım 6 ayda, yüzde 75'lik kısım ise 36 ay sıfır faizle ödeme yapmak mümkün.


Dap İzmir projesinde 707 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tiplieri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1...