24 / 04 / 2024

dap ödül 2021

dap ödül 2021

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Eylül ayında satışa sunulacak olan projeler lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri...

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

Dap yapı 8 projeyle kendi ödül rekorunu kırdı!

DAP Yapı, Kartal'daki İstMarina, Çağlayan'daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Avvards'tan 15 ödül ile döndü.

Avrupa'da 15 ödül kazanan projelerde satışlar sürüyor!

DAP Yapı, Kartal’daki İstMarina, Çağlayan’daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Awards’tan 15 ödül ile döndü.

Dap Yapı 15 dalda ödül aldı!

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı.

Dap Yapı'nın 8 projesi 15 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Şirket Londra'da düzenlenen törende 8 farklı projesinde 15 ödül aldı.

Dap Yapı‘nın 8 projesine Avrupa‘dan 15 ödül geldi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 9 ödül alan DAP, kendi rekorunu kırmış oldu.

Dap Yapı‘nın 8 projesine Avrupa‘dan 15 ödül geldi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 9 ödül alan DAP, kendi rekorunu kırmış oldu.

dap ödül 2021 Haberi

dap ödül 2021

Müşterileriyle sağlıklı ve sürdürülebilir ilişkiler kuran markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards’ün 7.'si geçtiğimiz akşam mega kent İstanbul’da yapıldı. Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle 12 şehirde toplamda 1.200 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırma verilerine göre markalı konut sektörünün öncü markarları arasında yer alan DAP Yapı, gayrimenkul kategorisinde bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Toplam 57 kategoride müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların yarışa girdiği ödül törende, DAP Yapı, kendi kategorisinde 'Müşteri Deneyimini En İyi Tasarlayan ve Sunan Marka' ödülünü aldı.


Törenin ardından önemli açıklamalar yapan DAP Yapı Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, “Dap yapı olarak sadece bugünü değil bundan 50 yıl sonrasını da düşünerek projelerimizi geliştiriyoruz. Bulunduğumuz şehre ve ülkemize değer katacak mimari tasarımlar ve projeler geliştiriyoruz. Gayrimenkul sektörü geleneksel bir sektör olsa da Dap...