19 / 04 / 2024

dap yapı avrupa ödülleri

dap yapı avrupa ödülleri

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden birincilikle döndü. DAP Yapı, İstmarina projesi ile gayrimenkulün dünya kupasını kaldırdı.

Dap yapı 8 projeyle kendi ödül rekorunu kırdı!

DAP Yapı, Kartal'daki İstMarina, Çağlayan'daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Avvards'tan 15 ödül ile döndü.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

DAP Yapı dünyanın en iyi projelerine aday gösterildi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı, Avrupa'dan dokuz ödülle döndü!

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Dap Yapı ödüle doymuyor!

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı 9 gayrimenkul ödülü aldı!

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Avvards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı yeni ödüller için yarışacak!

DAP Yapı, Avrupa'nın gayrimenkul ödülleri arasında ''European Property Awards''tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanan DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazandı.

European Property Awards'dan DAP Yapı'ya 9 ödül!

DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

ULUSLARARASI otel zincirleri Rotana, İstanbul’da DAP Yapı'yla anlaştı. Ortadoğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul Maltepe’de DAP yapının inşa ettiği otelleri işletmeye başladı.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları!

Toplam 350 adet home office daireden oluşan Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede Avrupa tatili kampanyası devam ediyor.

Polisan'ın Pendik arazisine DAP Yapı'dan karma proje!

Polisan'ın Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki arazisi üzerinde 1.5 milyar liralık proje geliştirecek olan DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz yatırımla bölgenin Avrupa Yakası'nın Florya'sı haline geleceğini söyledi

DAP Yapı Avrupa'dan 15 ödülle döndü!

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden birincilikle döndü. DAP Yapı, İstmarina projesi ile gayrimenkulün dünya kupasını kaldırdı.

dap yapı avrupa ödülleri Haberi

dap yapı avrupa ödülleri

Dünyanın en iyisi DAP Yapı'nın IstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen "International Property Awards"da, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde "Dünyanın En iyi Projesi" seçildi. DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. işbirliği ile Kartal sahilinde gerçekleştirdiği IstMarina, Türkiye ve komşu ülkelerden ödüle layık görülen tek proje oldu. 


Yola devam!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ödül ile ilgili bir açıklamada bulundu. Türkiye'yi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, "IstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüller ile taçlandırdık. Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje IstMarina oldu. Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına aldık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem...