19 / 04 / 2024

DAP Yapı Avrupa'dan 15 ödülle döndü!

DAP Yapı Avrupa'dan 15 ödülle döndü!

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden birincilikle döndü. DAP Yapı, İstmarina projesi ile gayrimenkulün dünya kupasını kaldırdı.



Dünyanın en iyisi DAP Yapı'nın IstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen "International Property Awards"da, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde "Dünyanın En iyi Projesi" seçildi. DAP Yapı'nın,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. işbirliği ile Kartal sahilinde gerçekleştirdiği IstMarina, Türkiye ve komşu ülkelerden ödüle layık görülen tek proje oldu. 


Yola devam!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ödül ile ilgili bir açıklamada bulundu. Türkiye'yi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, "IstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüller ile taçlandırdık. Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje IstMarina oldu. Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına aldık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık. Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödül ile sorumluluğumuz bir kat daha arttı" açıklamalarını yaptı. 



Teknolojik evler 

Dünya çapında kazanılan ödüllerin uzun süren detaylı çalışmalarını ve hayallerinin birer ürünü olduğunu belirten Ziya Yılmaz, "Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyor, geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyoruz. Çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Bu sebeplerden dolayı tüm projelerimiz rekor prim yapıyor, Avrupa'dan ve dünyadan ödüller kazanıyor" dedi. 



Özyurtlar inşaat, Esenyurt'ta yaşanan imar değişikliğiyle projelerini revize etti. 

Kuruluş, bu süreçte  konut alıcısını mağdur etmemek için onlara ya parasını geri ödedi ya da aynı özellikte başka bir daire gösterdi. Yeni projelerle de büyümeye devam eden şirket. 2015 Şubat ayında ilgi gören projesi Nlogo istanbul'un ikinci etabını satışa sunacak. 

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt yaşanan imar değişikliği ile ilgili olarak, sorun karşısında iki projeleri Ntovvers ve Nmerkez'i yeni imar planına göre revize ettiklerini belirtti. 

Tamer Özyurt, 1500 konutu iptal edip, "Vatandaşın mağdur olmaması için ya paralannı geri ödedik ya da başka projelerden aynı özellikte daire gösterdik. 

Bu süreçte para kaybettik ama güven kaybetmedik" dedi. Yaşanan sıkıntılar sonrası Esenyurtlu müteahhitlerin bir araya gelerek Esenyurtlu İnşaatçı İşadamlan Derneği ni (ESİAD) kurduğunu belirten Özyurt, "Başkan olarak da beni seçtiler. Dernekteki amacımız, yerel yönetimle müteahhitler arasındaki ilişkiyi kurmak ve yönetmek" diye konuştu. 


Hedefi yakaladı 

Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre Özyurtlar İnşaat, bu yıl satışa çıkardığı projeler sayesinde 10 bin konut üretme hedefini yakaladı. Bu yıl bir taraftan Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinin teslimini gerçekleştiren kuruluş, diğer taraftan satışa sunduğu Nlogo İstanbul ve ICoastal City projeleriyle ilgileniyor. İlk etabı Mayıs ayında satışa sunulan Nlogo İstanbul'da yer alan dairelerin 500 tanesi bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Nlogo İstanbul'un ikinci etabı ise 2015 Şubat ayında satışa çıkıyor. 208 konuttan oluşan lCoastalCity projesinin de yüzde 20'si satıldı. 


3 Etaplı NLOGO / A Plus bir proje

Özyurtlar İnşaat'ın Nlogo İstanbul projesi  Ozyurtlar İnşaat'ın A ve A Plus konut Mayıs ayında satışa çıktı. 7 blokta 2 bin 519 II alıcısına hitap eden konut markası daire ve 59 dükkandan oluşan proje, üç etap I I ICoastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da halinde inşa ediliyor. Her etabında 850 konut j hayata geçiriliyor. Lansmanı Nisan ayında bulunan Nlogo İstanbul'da 1+0'dan 3+1'e farklı I Dubai'de yapılan ICoastal City, üç blokta tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Nlogo 208 konuttan oluşuyor. 1+1,2+1,3+1,4+1 İstanbul'da ilk etabın 24 ay sonra teslim edilmesi II ve Penthouse dairelerin bulunduğu planlanıyor. Projede çocuk oyun alanları, ICoastal City'de 27 adet de ticari birim yer süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyün alıyor. Haziran 2016'da teslim edilmesi parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme planlanan ICoastal City'de sauna, havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, acık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, çocuk oyun aianı ve fitness center bulunuyor. tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. 


Posta


Geri Dön