28 / 03 / 2024

dap yapı projesi

dap yapı projesi

Dap Yapı daha önceki ofis projelerine bitişik konumda yer alan A Ofis projesi, Çağlayan'da konumlandırılıyor. Dap Yapı A Ofis'te banka kredisiz sıfır faiz imkanı sunuyor.

'A' Ofiste banka kredisiz sıfır faiz imkanı!

Dap Yapı daha önceki ofis projelerine bitişik konumda yer alan A Ofis projesi, Çağlayan'da yükseliyor. Dap Yapı A Ofis'te kişiye özel ödeme imkanları sunuyor.

Dap projeleri gece gündüz parlayacak!

Orjinal mimari anlayışıyla ve standart dışı tasarımlara sahip binalar inşa eden Dap Yapı, dış cephelere eklediği “ ışıklandırma ” fonksiyonuyla sektörde yeni bir dönem başlattı...

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Dap Levent projesi nerede?

Yeni konut yatırımlarına hızla devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesinin konum bilgisi...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor.

dap yapı projesi Haberi

dap yapı projesi

Dap Yapı tarafaından Çağlayan'da hayata geçirilen proje banka kredisi ile faizsiz ödeme imkanı ve 36 ay firma içinde vadelendirme seçeneği sunuyor.


Proje 73 bölümden oluşuyor. Proje büyüklüğü 51-300 metrekarelik 61 adet ofis alanı ile 45-140 metrekare arasındsa değişen 12 adet dükkandan olşuyor.



A Ofis projesinde 1 otopark katı, 1 toplantı-sığınak katı- 2 mağaza- ofis katı + 1 giriş katı ve 4 ofis katı mevcut.


Telefon: 0212 295 61 88

Web adresi:http://www.dapyapi.com.tr

Öznur...