26 / 04 / 2024

dap yapı s ofis

dap yapı s ofis

Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika uzaklıkta inşa edilen S Ofis projesi, DAP Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor.

DAP Yapı Çağlayan'da S Ofis yapıyor!

DAP Yapı, Çağlayan'da yeni bir projeye başladı. S Ofis olarak yükselecek projede çeşitli büyüklükte ofisler bulunuyor. Fiyatlar 190bin liradan başlıyor. Gelir beklentisi 650 milyon lira...

Çağlayan Dap S Ofis!

12 katlı tek blok halinde toplam 184 adet ofis ile 19 adet dükkandan meydana gelen Çağlayan Dap S Ofis projesinde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor...

Dap Vadisi satış ofisi!

Dap Vadisi satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 900 adet ofisten meydana gelen Kağıthane Dap Vadisi projesinde ofis fiyatları 190 bin liradan başlayarak yükseliyor...

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

 Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları!

Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ve 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

dap yapı s ofis Haberi

dap yapı s ofis

İçerisinde; 184 tane ofis ve 19 tane dükkan bulunan DAP Yapı S Ofis projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde, DAP Vadisi projesi içinde konumlanıyor. 


DAP Vadisi S Ofis projesi; 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Ofislerin fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi S Ofis projesi, 12 katlı tek bloktan oluşuyor.


Kapalı otopark, 2 mağaza ve 3 ofis katı, 1 giriş ve 4 ofis katı olarak dizayn edilen DAP S Ofis Kağıthane projesinde banka kredisi ile ofis sahibi olunuyor. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Merve...