25 / 04 / 2024

dap yeni projeler

dap yeni projeler

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

DAP Yeni Levent 2. Etap için düğmeye basıldı! Dev projeyle 958 yeni konut geliyor!

DAP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Yeni Levent projesinde 958 konut yer alacak. Projenin inşaat maliyeti 506 milyon 226 bin 85 lira olarak belirlendi.

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Dap Yeni Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi konumunda, daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile yükseliyor. Projedeki bin konut için 82 kat ön talep geldi...

DAP Yeni Levent ön satışta! Yeni proje!

Dap Yapı'nın Levent'te hayata geçireceği Yeni Levent projesi ön satışa çıktı. Projenin 1. etabında 448 adet konuta yer veriliyor.

Dap Yeni Levent detayları!

Dap Yapı'ı çok konuşulacak projenin detaylarını açıkladı . Dap Yapı, Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçti. Peki Yeni Levent projesinde yer alan konutların detayları neler İşte Yeni Levent projesinin detayları...

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

TOKİ Kayseri Kocasinan'da 572 yeni konut inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu konutunu teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

dap yeni projeler Haberi

dap yeni projeler

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Feraye Palace'ta gerçekleştirdiği basın toplantısında sektörle ilgili açıklamalar yaptı. 

Hükümetin 2017 yılında gayrimenkul sektörüne çok önemli destekler verdiğini belirten Yılmaz “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir. Bu konuyla ilgili beklentimizi yetkililere ilettik” dedi.

2018 yılında 4 yeni proje hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen Yılmaz, "Piyasanın durağan olduğuna inanmıyorum, konut sektöründeki yüzde 6'lık büyüme sektörün bu yıl 1 milyon 400 bin konut satışını aşacağını gösteriyor." dedi.

İzmir bizim için çok önemli
İzmir'de hayata geçirdikleri DAP İzmir projesinde satışların iyi gittiğini belirten Ziya Yılmaz, "İzmir projemizdeki 415 konutun satışını gerçekleştirdik. İzmir'de bir projeyle kalmak istemiyoruz. Hedefimiz en az 3 proje." dedi.

Yeni...