24 / 04 / 2024

Dardenia franchise veriyor mu

Dardenia franchise veriyor mu

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Brew Mood 2020'de 25 yeni şube açacak!

Brew Mood, İzmir merkezli ve yerel self servis hizmet veren bir marka. Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor ve 2020'de 25 şube açmayı planlıyor...

Nalia 100 bin TL'ye franchising veriyor!

Adını Doğu Karadeniz'de hasat edilen mısırları korumaya yarayan ahşap yapıdan alan Nalia, franchising veriyor. Franchise giriş bedeli olarak girişimcilerden 100 bin TL alınıyor. Bir Nalia şubesinin ortalama yatırım maliyeti ise 1,7 milyon TL ile 2 milyon TL arasında değişiyor.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Dardenia Park fiyat listesi!

Kişiye özel indirimler sağlanan Dardenia Park projesinde 77 metrekarelik teras alanları bulunuyor. Dardenia Park fiyat listesi kapsamında daireler 590 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Çanakkale Dardenia Park Evleri'nde fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor!

Armada Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Çanakkale merkeze 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Çanakkale Dardenia Park Evleri'nde fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor.

Emlak İstasyonu İzmit ve İstanbulda franchise ofis açıyor!

Bünyesinde 15 franchise ofis bulunduran Emlak İstasyonu, ofisleşme hızını kesmiyor. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, "Biz bu ay 1'i İzmit / Gölcük, diğeri İstanbul’a açarak franchise ofis sayımızı 17'ye çıkıyoruz'' dedi.

Emlak İstasyonu, Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşacak!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Emlak Franchise diğer Franchise'lardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak Franchise diğer Franchise'lardan neden daha mantıklı?

Physkos Property Londra gayrimenkul sektörüne yön veriyor!

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor.

Startkey'den emlak franchise ofisi açma fırsatı!

Kurumsal, dürüst, hizmet kalitesi yüksek, aranılan, eğitim odaklı bir emlak firması olma hedefinde olan STARTKEY, size bölgenizde emlak franchise ofisi açma fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu emlak mezunlarına ücretsiz franchise veriyor!

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Ceo'su Birol Polat 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını çizdi.s

Dardenia franchise veriyor mu Haberi

Dardenia franchise veriyor mu

Balık ekmek zinciri Dardenia, yeni şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Lezzetli menüsü, özgün dekorasyonu, sıcak ve samimi ortamıyla dikkat çeken Bahariye Dardenia Fish&Bread’in en önemli özelliklerinden biri Dardenia’nın ilk franchise şubesi olması. Bu restoranla birlikte Dardenia Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8 şubeye ulaştı. Hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi planlayan Dardenia’nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 10 şubeye ulaşmak var.


Tüm ürünleri çevreci, sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanan Dardenia’nın zengin menüsünde hepsi tartar sos, karamelize soğan ve yeşillikle servis edilen Norveç somon, limonlu levrek schnitzel, Ege levrek, Norveç uskumru ve mezgit schnitzel balık ekmek çeşitleri bulunuyor. Ayrıca menüde Brüksel midyeden fish cheeseburger’e, midye dolmadan balık çorbasısına, kalamar tavadan sushi ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklara farklı...