19 / 04 / 2024

darıcaya yat limanı mı inşa edilecek

darıcaya yat limanı mı inşa edilecek

Kocaeli'ne bağlı Darıca ilçesinin son dönemde turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede inşa edilecek 2 bin 500 yatlık marina için gün saydıklarını belirtti.

Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Yat Limanı’nın doldurularak büyütülmesine karşı açtığı davalar sebebiyle Özelleştirme İdaresi’nin satışa çıkardığı Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlara ret!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlar reddedildi.. 

Rize Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 5 soru TBMM'de!

Rize Yat Limanı Projesi'nin durumu meclis gündeminde konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Bekaroğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Arslan'a iletti..

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Rize'deki yat limanı projesine ilişkin 7 soru TBMM'de!

Rize Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yat limanı projesi meclis gündeminde konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, limana ilişkin 7 sorusuna yanıt aradı..

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı, İBB Meclisi’nde!

İBB Meclis üyesi Mimar Ülkü Koçar, Kadıköy Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın son durumunu İBB Meclis gündemine getirdi.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı tadilatı askıda!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanına (274 ada, 1 parsel) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

İzmir Seferihisar'da yapılacak yat limanı TBMM'de!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan yat limanı meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştiriliyor!

Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştiriliyor. Özelleştirme için teklifler 15 Şubat 2018 tarihine kadar verilebilecek..

Kalamış Yat Limanı'nın imar planı değişikliği onaylandı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı alanına ilişkin koruma amaçlı imar planı değişiklikleri onaylandı.

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

darıcaya yat limanı mı inşa edilecek Haberi

darıcaya yat limanı mı inşa edilecek


Kocaeli'ne bağlı Darıca ilçesinin son dönemde turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede inşa edilecek 2 bin 500 yatlık marina için gün saydıklarını belirtti. On izinlerin alındığını ve görüşmelerin bakanlık düzeyinde devam ettiğini dile getiren Karabacak, "Marina, Türkiye'nin en büyüklerinden biri olacak" dedi. Turizm yatırımlarının marina ile sınırlı olmadığını dile getiren Karabacak, birbiri ardına hizmete giren otellerin özellikle kongre turizminin gelişimine katkı sağladığını kaydetti. 750'ye ulaşan yatak kapasitesinin halihazırda yapımı süren yatırımlarla daha da artacağına dikkat çeken Karabacak, "Gebze, Dilovası ve İzmit'te sanayide çalışan vatandaşlarımız Darıca'yı yaşam merkezi olarak görüyor. Darıca turizm, eğitim ve sağlık ilçesi olarak bilinen bir yer ve bu özelliğin daha da yükselmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi...