26 / 04 / 2024

darüşşafaka sahibinden satılık gayrimenkul

darüşşafaka sahibinden satılık gayrimenkul

Darüşşafaka, Balıkesir Ayvalık, Gömeç ve Kuşadası'nda ev satacak. Satışlar, 21 Haziran Perşembe ve22 Haziran Cuma günleri 10:30-17:00 saatleri arasında yapılacak

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Sahibinden satılık Falkland adası!

Falkland Adaları’ndan biri olan Pebble Adası, üzerindeki hayvanlarla birlikte sahibinden satışa çıkarıldı. Bedeli belirlenemeyen ada için açık teklifler alınacak.

darüşşafaka sahibinden satılık gayrimenkul Haberi

darüşşafaka sahibinden satılık gayrimenkul
İlan şöyle;


SAHİBİNDEN SATILIK GAYRİMENKULLER


1,Balıkesir,Ayvalık, Kemalpaşa Mahallesi İnönü I Caddesi 57 numaralı kargir ev 21.06.2012 Perşembe günül saat 14 00'da mahallinde, (13.30 -17.30 )


2,Balıkesir, Gömeç, Karaağaç Sahil Güvercin Koyu, Artur I Tatil Sitesi, A2/1 numaralı bahçeli kargir ev, 21.06.2012J Perşembe günü saat 1630’da mahallinde, (10.30 -12 30 )


3,Aydın, Kuşadası, Akyarlar Mevkii, Türkmen Mahallesi, Hülya Koçyiğit Caddesi, No.14 Kitaş Çelik Sitesi A Blok| 2.kat, 7 numaralı daire 22.06.2012 Cuma günü saat 14 30’da mahallinde, (13.00 - 17.00 ) açık teklif - açık artırma usulü] ile ihale edileceklerdir.


Satışa katılacakların kimlik fotokopileri ile birliktel teminat olarak Darüşşafaka Cemiyeti adına düzenlenmişi l.sıra no.lu gayrimenkul için 50.000.-TL., 2.sıra no.lu I gayrimenkul için 10,000 TL, 3.sıra no.lu gayrimenkul içini 15,000 TL değerinde teminat mektubu (kesin ve...