28 / 03 / 2024

dati holding istanbul turizm merkezi

dati holding istanbul turizm merkezi

Dati Yatırım Holding A.Ş., İstanbul Turizm Merkezi projesi kapsamında yapımına başladığı ve planladığı projeler için bugün bakanlığa başvuruda bulundu. Projede yapımı devam eden marina dışında otel, apartlar ve AVM planlanıyor...

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Rönesans Holding Kanal İstanbul'a talip!

Rönesans Holding ve Rusya Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol, İstanbul'a ikinci bir Boğaz getirecek olan Kanal İstanbul ihalesi için çalışma yaptıklarını açıkladı...

Alarko Holding İstanbul'daki metro ihalelerine talip!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu metro projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Polat Holding'ten İstanbul'un 5 ilçesine A+ projeler!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükköşdere Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'la gelecek yatırımlarını konuştu, işte o röportaj...

dati holding istanbul turizm merkezi Haberi

dati holding istanbul turizm merkezi


Dati Yatırım Holding A.Ş., İstanbul Turizm Merkezi projesi kapsamında yapımına başladığı ve planladığı projeler için bugün bakanlığa başvuruda bulundu.


1 milyar 460 milyon TL'ye mal olan projede 481 oda kapasiteli otel, 2 ayrı blok olmak üzere 99 ve 82 daireli apartlar ve 400 mağazanın yer alacağı Alışveriş ve Yaşam Merkezi yapacak.


Projede yapılacak olan apartlardaki 1+1,2+1,3+1+4+1 penthouse olarak tasarlanan daire tipleri proje aşamasında netlik kazanacak.



Yapımı devam etmekte olan Mega Yat Limanı proje alanı, mevcut marinanın batısında bulunan boş alanda 167 bin 000 metrekarelik kısmı, karada 167 bin metrekaresi denizde olmak üzere toplam yaklaşık 334 bin metrekarelik alanı kapsıyor.


Yapılması planlanan yat limanının ortalama 461 adet yata hizmet verecek. İnşaatı devam eden marina, 553 metre rıhtım ve 1100 metre mendirek korumasında,her biri...