24 / 04 / 2024

davutlar alaçay

davutlar alaçay

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Aydın, Adana ve İçel'in muhtelif yerlerinde bulunan otel ve arsaları satışa çıkardı. Taşınmazların satışı, kapalı zarf teklif almak suretiyle peşin veya vadeli olarak gerçekleştirilecek.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Ala Saklıbahçe yarısı peşin 12 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje!

İlk Yapı Group imzası taşıyan Ala Saklıbahçe projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kamudan 24 ay vadeyle arsa alan DAP Gayrimenkul peşinatı ödedi

İzmir Alaçatı'daki 3 bin 600 metrekare arsa için yapılan ihalede en yüksek teklifi veren DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. peşinatı ödedi. Satış bedelinin kalanı 24 ay taksitle ödenecek.

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Çeşme ve Alaçatı Havalimanı ihalesi başladı!

Yapım süresi 24 ay sürecek olan İzmir Çeşme ve Alaçatı Havalimanı ihalesi başladı. İhalede zarflar açılıyor...

Etiler Seba Ala Evleri satış fiyatı!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Etiler Seba Ala Evleri satış fiyatı metrekare bazında 6 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projenin Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Çeşme Alaçatı Havalimanı projesi onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ihalesini IC-Astaldi-Kalyon grubu ortaklığının aldığını belirtti. Ayrıca Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesinin de bu ay içinde yapılacağını söyledi.

Türk Telekom Arena'nın tapu sorunu çözülüyor!

Kulüp başkan yardımcısı Alaçayır: "Türk Telekom Arena üst kullanım hakkının tapuya tescilini bu hafta içinde tamamlamayı ümit ediyoruz" dedi.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

davutlar alaçay Haberi

davutlar alaçay


İstekliler satışlara ait şartnameyi, Ankara Ulus Sanayi Caddesi numara 22 adresinden temin edebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklifler ise 17 Ekim 2007 tarihine kadar verilecek.


Satışa çıkarılan taşınmazlar ve bulundukları yerler şöyle: "Aydının Kuşadası ilçesi Davutlar Alaçay mevki Sahil Sitelerinde 16 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde kurulu 176 oda kapasiteli denize sıfır otel, aynı yerde 9 bin 836 metrekarelik arsa üzerine kurulu bulunan 156 oda kapasiteli denize sıfır otel, Kuşadası İlçesi Hacıfeyzullah Mahallesi Ilıca mevkinde 96 parselde kayıtlı 40 bin metrekarelik arsa, Hacıfeyzullah Mahallesi Karova mevkinde 15 parselde kayıtlı 33 bin 260 metrekarelik arsa, Adananın Yumurtalık ilçesi Haylazlı Köyü Ayvalık Deresi mevkinde bulunan 353 parselde kayıtlı denize sıfır 41 bin 870 metrekare arsa, İçel'in Mersin İlçesi Nusratiye Mahallesinde bulunan...