28 / 03 / 2024

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’e kazandırılan dev yatırımlardan biri olan Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Nisan ayında temeli atılan modern otoparkta kaba inşaatta birinci kata çıkılırken, önümüzdeki günlerde yol çalışmaları da başlayacak. Nisan ayında temeli atılan terminalin planlanan sürede hizmete sunulacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Manisa’nın her yönden gelişimini sağlayacak projeler üretiyoruz. Bu anlamda asfaltlama çalışmasından, gençlik merkezlerine, çok amaçlı etkinlik salonlarından, spor salonu ve yüzme havuzlarına kadar il genelinde birçok dev yatırımımız hızla yükseliyor” dedi.

Alaşehir’ Çok Yakışacak

Nisan ayında temeli atılan ve yaklaşık 20 milyon TL tutarındaki yatırımın ilçeye çok yakışacağını da vurgulayan Gençoğlu, “Her yaptığımız projede Manisa’nın ihtiyaçları doğrultusunda kazanımlar gerçekleştiriyoruz. Şehirlerarası Otobüs Terminali projemiz tamamlanıp hizmete girdiğinde Alaşehir’imize yakışır bir terminal olacak. Şimdiden Alaşehir’imize hayırlı olsun” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön