19 / 04 / 2024

Days Gone

Days Gone

Steam'den popüler oyun Days Gone PC sürümü için beklenen indirim haberi geldi. Days Gone PC sürümü ve indirim ile ilgili detaylara haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte müthiş indirime ilişkin detaylar...

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Porland The Sunny Days serisinin fiyatı ne kadar? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi

Porland, birbirinden keyifli tasarımlarıyla hayatları renklendirmeyi amaçlayan PSC markası ile birlikte The Sunny Days serisini ortaya çıkardı. Peki The Sunny Days serisi kaç liradan satışa çıktı? İşte Porland The Sunny Days serisinin güncel fiyatı...

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Steam’den sevilen oyun için büyük indirim! Days Gone PC sürümünün indirimli fiyatı

Steam'den popüler oyun Days Gone PC sürümü için beklenen indirim haberi geldi. Days Gone PC sürümü ve indirim ile ilgili detaylara haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte müthiş indirime ilişkin detaylar...

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Nasıef ve Hasan Jamal ortaklığında kuruldu. 

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Nassıf tarafından kuruldu. 

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bozoğlan ve Khaled Mohammed Aladb ortaklığında kuruldu.

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Avrasya Fuarı'nda Cam semineri başlıyor!

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atıyor.

Days Gone Haberi

Days Gone

Steam’den popüler oyun Days Gone için büyük indirim haberi geldi. Oyuncuların uzun zamandır beklediği bilgisayar sürümü 2021 yılında yayınlanan oyun, Steam üzerinde güzel puanlarıyla da ödikkat çekiyor. 2019'da PlayStation konsolu için piyasaya oyuncuların beğenisine sunulan yapım 2021'de dee Sony tarafından PC platformu için yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı.

Shift Delete'den Cevat Emre Koyun'nun hazıladığı habere göre; Max Payne remake, Remedy ve Rockstar tarafından doğrulandı. Max Payne 1 ve 2'yi içine alacak yeni oyunun bütçesi devasa olacak.

Hemen her alanda ardı arkası kesilmeyen zam haberleri oyun fiyatları dahil olmak üzere dijital platform abonelikleri de fiyat artışından etkileniyor. Tabi ki her ne kadar büyük firmalar oyun tarafında fiyat politikasını Türkiye'ye bkararlaştırmaya çalışsa da TL'deki değer kaybı bazen bu duruma engel olamıyor. İşte...