25 / 04 / 2024

decovita seramik üretim

decovita seramik üretim

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cahit Tuz ve Mohamed Faruk Nakdalı Naddaf ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Selman Öztürk: İnşaat malzemecisi Türkiye'de üretim yapmalı!

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

HerDem Sağlık Köyü'nde 286 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bünyesinde Makro İnşaat ve Decovita Seramik şirketlerinde yer aldığı ETRA Holding, yaşlılara özel hayata geçireceği ilk gayrimenkul projesine Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde inşa edecek. 

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

Ege Seramik'ten İzmir'e 46 milyon TL'lik yeni tesis!

Ege seramik, çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan yeni üretim tesislerini açtı. Yaklaşık 46 milyon TL yatırım maliyeti olan tesisler, 6 ayda tamamlandı

Ege Seramik İzmir'de yeni tesis açtı!

Ege Seramik, Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan üretim tesislerinin açılış törenini, şirketinin resmi kuruluşunun 43. yıldönümüne denk gelen İzmir'in kurtuluş günü 9 Eylül’de gerçekleştirdi.

Ege Seramik Kemalpaşa tesislerinin açılış töreni 9 Eylül'de!

Ege Seramik A.Ş. Kemalpaşa tesislerinde, son teknoloji ile güncellenen üretim sahamızın açılış töreni 09 Eylül 2015 Çarşamba Günü Saat 10.30’da yapılacak.

Akgün Seramik, yeni yatırımlar ile kapasitesini artıracak!

Seramik ve granit karoları üretimini dört ayrı fabrikada yapan Akgün Şirketler grubu, yapı malzemelerinde inşaat sektörüne 11 ayrı üretim tesisi ile 'Dura-tiles' ve 'Dura-bagno' ana markaları altında hizmet veriyor.

decovita seramik üretim Haberi

decovita seramik üretim

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk Anadolu Ajansı muhabirinin sorularını cevapladı. Öztürk, seramik sektöründe ithalatçı konumdayken, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı.

Selman Öztürk, 2006 yılında ithalat yaparak başladıkları seramik sektöründe 2016 yılında Türkiye'de üretime geçtiklerini söyleyerek, "İtalya, İspanya, Çin ve Hindistan'dan Decovita markasıyla ürün ürettirip, iç pazarda satış yapıyorduk. Kurların düşük olduğu dönemlerde ithalat yapmak kazançlıydı. Kurların yukarı yönlü ilerledikçe ithalatın cazip hale gelmeyeceğini gördük. Türkiye'de fabrika kurmaya karar verdik. Temmuz 2016'da Bilecik'te üretime geçtik. Aynı ürünü daha kaliteli üretmeye başladık ama fiyatını yarı yarıya düşürdük." dedi.

Üretime 4 milyon metrekare kapasiteyle başladıklarını ve 2017 yılının ikinci yarısında talepleri karşılayamaz hale geldiklerini belirten Öztürk, "Kapasiteyi 10 milyon metrekareye çıkartma kararı aldık. Nisan'da yaklaşık 10 milyon avroluk ek yatırım...