23 / 04 / 2024

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sercan Vahattin Dede tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy'de kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Fair Hotel İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fair Hotel İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Akın tarafından kuruldu.

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Dede tarafından kuruldu. 

Dede Yıldırım 2. etap TOKİ inşaatını inceledi!

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.

Konya Cemel Ali Dede Türbesi ve Mescidi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Cemel Ali Dede Türbesi ve Mescidi, Cuma namazı ile birlikte açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin hafızası olan eserleri ziyaret ederek, ibadet ederek yaşatmak gerektiğini vurguladı.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Yiğit Sevil ve Rafet Murat Dede ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Galata'da kuruldu.

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.

Şanlıurfa Abdurrahman Dede Camii ve Türbesi restore ediliyor!

Kent merkezi ve ilçelerde sürdürülen restore çalışmaları kapsamında tarihi tekrar gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde yer alan Abdurrahman Dede Camii ve Türbesindeki restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

IMIB, Marmomacc 2016 Fuarı'na hazırlanıyor!

IMIB 28 Eylül - 1 Ekim 2016 tarihleri arasında Verona Fiere fuar merkezinde 51’inci kez düzenlenecek ‘Marmomacc 2016, International Trade Fair for Stone Design & Technology’ fuarına hazırlanıyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Haberi

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sercan Vahattin Dede tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında kurulacak her türlü fuar sergi ve panayırlarda her türlü mimari proje işleri ile bunlara bağlı tefrişat dekorasyon ve aydınlatma projelerini yapmak yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy, Kayışdağı Caddesi, Ayşe Hatun Çeşme Sokak,...