24 / 04 / 2024

dedeman hotel yatırımlar

dedeman hotel yatırımlar

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayboğan, Muzaffer Bayboğan, Sevda Bayboğan ve Altun Bayboğan ortaklığında kuruldu. 

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Akmer İnşaat Stories Hotel yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor!

Akmer'den Beyoğlu'na iki yeni otel Akmer İnşaat, Beyoğlu bölgesinde bulunan tarihi ve metruk binaları aslına sadık restore ederek, zincir otel yönetimiyle sürdürdüğü Stories Hotel marka yatırımlarının sayısını 5'e çıkarıyor...

Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel İstanbul Şubesi, Esra Cevahir, Sedat Meşe Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon liralık sermaye ile kuruldu

Nurol Holding, Batum'da turizm ve gayrimenkul yatırımlarına imza atıyor!

Nurol Holding, Batum'daki turizm ve gayrimenkul yatırımları ile kentin gelişimine katkı sağlıyor. Nurol İnşaat Batum Temsilcilik Ofisi Müdürü Lütfü Bilgin, Batum'da ilk 5 yıldızlı otel olan Sheraton Batumi Hotel'in sahibiyiz...

Ortakent Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ortakent Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 1 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

Akay Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akay Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Özben Önal Yüksel, Özlem Önal, Banu Dedeman, Murat Dedeman, Nazire Dedeman Çağatay, Rıfat Şükrü Dedeman tarafından 34 milyon 280 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

dedeman hotel yatırımlar Haberi

dedeman hotel yatırımlar

Dedeman Hotels  ve  Resorts İnternational  ilk franchise oteli “Park Dedeman Adıyaman”ı 19 Kasım'da hizmete açtı. Fortune Dergisi'nden Ersun Erdinç'in haberine göre; Dedeman Hotels ve turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösterdiklerini anımsatan Banu Dedeman Park Dedeman Adıyaman ile franchising sistemine adım attıklarını vurguladı. Dedeman grubu, şimdiye kadar İstanbul'daki kendi mülkü olan otel dışındaki 16 otelini kira ya da management yöntemiyle çalıştırıyordu. Adıyaman'daki otel grubun 18'inci oteli.

Tesadüf budur ki Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım AŞ'nin yatırımı olan otel de Hilton Garden Inn Adıyaman adıyla Şubat 2018'de Hilton'ın Türkiye'deki 18'inci oteli olarak açılmıştı. Ancak Hilton, altı yıllık faaliyetten sonra Malatya Hilton'ı 2019'da kapatması sonrasında Adıyaman'dan da (ve birçok ilden) çıktı. Karahan Menzil bu noktadan sonra oteli Garden Adıyaman Hotel adıyla işletmeye başladı.

Sonrasında şirketin sahibi...