25 / 04 / 2024

Dedeman Zonguldak projeleri

Dedeman Zonguldak projeleri

Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi (Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi) ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Yeşilyurt İnşaat İstanbul ve Zonguldak'ta yeni projelere başlayacak!

İSTANBUL, Ankara ve Zonguldak’ta konut projeleri hayata geçiren Yeşilyurt İnşaat, yatırım değeri 155 milyon lira olan 2 butik proje hayata geçirecek...

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız belgesi ile ödüllendirildi!

Zonguldak’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız ile taçlandı!

Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi (Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi) ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Turyapı, İstanbul, Zonguldak ve Datça'da proje yapacak!

İstanbul, Datça ve Zonguldak'ta yeni konut projeleri için çalışmalara başladıklarını söyleyen Türyapı yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Zekeriyaköy ve Sarıyer'de zengilere, Zonguldak'ta ise öğrencilere hitap etmeyi planlıyorlar

Dedeman, Zonguldak kömür madenlerini müzeye çevirmek istiyor!

Dedeman, Zonguldak'da yaptığı yatırım ile Zonguldak'ı turizm şehrine çevirmeyi hedefliyor. Turisti çekmek için ise kömür madenlerini müzeye çevirmek istiyor

Dedeman Zonguldak, 2015'e kadar ziyaretçisini 90 bine çıkaracak!

Dedeman Zonguldak oteli şehrin ortalama 50 bin olan yıllık ziyaretçi sayısını 2015 yılına kadar 90 bin kişiye çıkartmayı hedefliyor

Dedeman Zonguldak projeleri Haberi

Dedeman Zonguldak projeleri

Dedeman Zonguldak, misafirlerini ağırlamaya başladığı 2011 yılından bu yana, su ve enerji kullanımındaki tasarruf çalışmaları, çevreye zararlı maddelerin ve atık miktarının azaltılmasın ile enerji verimliliğini arttıran uygulamalarının yanı sıra çevreye uyum ile duyarlılık konusunda çalışanlarına verdiği eğitimlerle “Yeşil Yıldız” belgesine layık görüldü.


‘Yeşil Yıldız’ belgesine sahip olmaktan dolayı son derece mutluluk duyduğunu dile getiren Dedeman Zonguldak Genel Müdürü Murat Yılmaz Zeren sözlerine şöyle devam etti: “Dedeman Zonguldak olarak Yeşil Yıldız belgesini almaya hak kazanarak bölgede bir ilke imza atmış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu belgenin bizimle birlikte diğer tesisler için örnek teşkil etmesini ve önümüzdeki dönemde Yeşil Yıldız belgeli tesislerin artmasını diliyoruz” dedi.


Yeşil Yıldız belgesi, sürdürülebilir turizm kapsamında, çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının...