29 / 03 / 2024

defne akyol

defne akyol

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi, Defne Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ihlamur Yolu Sokak'ta kuruldu.

Hatay Defne'de rezerv alan krizi: Tahliye için 1 gün süre verildi, habersiz yıkım başlatıldı! 

Hatay Defne’de orta hasarlı olmasına karşın yıkım kararı verilen konutların tahliye edilmesi için bir günlük süre tanındı. Yıkım için gelen ekip vatandaşların direnmesi üzerine geri gitti. İşte detaylar...

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Kubilay Akyol kimdir? Ne mezunu?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Akyol kimdir? Kubilay Akyol ne mezunu? İşte ayrıntılar...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Defne Devlet Hastanesi 10 güne tamamlanacak!

Asrın olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart 2023 tarihinde temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesinin yapımının 10 gün sonra tamamlanması hedefleniyor.

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kenan Akyol tarafından kuruldu.

Ev sahibine dava açan Defne Samyeli kazandığı tazminattan vazgeçti!

Ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat davası açan Defne Samyeli, kazandığı tazminattan vazgeçti...

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Geçtiğimiz aylarda eski ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, sorunlarının çözüldüğünü dile getirerek davaların geri çekildiğini açıkladı. 

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

defne akyol Haberi

defne akyol

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi, Defne Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ihlamur Yolu Sokak'ta kuruldu.


Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi iş konusu; PEYZAJ MİMARLIĞI- Şirket her türlü Peyzaj mimarlığı, mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  -Yurt...