26 / 04 / 2024

değerlemeleri

değerlemeleri

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye Başanalisti Alpona Banerji, yarın İstanbul’da düzenlenecek ve Türkiye ekonomisinin tartışılacağı "8. Yıllık Türkiye'nin Kredi Riski Konferansı" öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Reysaş GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğü bir yılda yüzde 160 arttı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri sonucunda arsa ve binaları ile bağlı ortaklıklarının gayrimenkullerinin değeri resmen belli oldu. İşte Reysaş GYO'nun gayrimenkullerinin değeri...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

Reysaş GYO 2015 değerlemelerini Emek Taşınmaz Değerleme'te yaptırdı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2015 Yıl Sonu Değerlemeleri Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdı.

Reysaş GYO gayrimenkullerinin 2015 değerlemesini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2015 Yıl Sonu Değerlemeleri Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılmıştır. İlgili değerleme raporlarını yayınladı.

Reysaş gayrimenkullerinin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2015 Yıl Sonu Değerlemeleri Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdı.

Reysaş GYO'dan değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2014 Yıl Sonu Değerlemeleri A Pozitif Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye yaptırıldığını KAP'a açıkladı.

Arazi değerlemeleri için değerleme şirketlerine başvurulmuyor!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kentsel dönüşümde arazi değerlemeleri yapılırken gayrimenkul değerleme şirketlerine hiç başvurulmadığını vurguladı

Parkcity‘de 97 metrekare 97 bin YTL

383 konuttan oluşan Parkcity'de brüt 97 ile 177 metrekare büyüklüğündeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler 97 bin 500 ile 247 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

değerlemeleri Haberi

değerlemeleri

Moody's'in Türkiye Başanalisti Banerji, Türkiye’nin önündeki zorluklara karşın güçlü mali tamponları olduğunu söyledi.


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye Başanalisti Alpona Banerji, yarın İstanbul’da düzenlenecek ve Türkiye ekonomisinin tartışılacağı "8. Yıllık Türkiye'nin Kredi Riski Konferansı" öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtladı.


Türkiye ekonomisinin değişen küresel ekonomik koşullara karşın bir takım güçlü yanları olduğunu anlatan Banerji, Türkiye’nin düşük kamu borcu ve ılımlı kamu borçlanma ihtiyacı açısından güçlü mali tamponları olduğunu belirterek,  "Buna rağmen Türkiye’nin dışsal oynaklığı daha çok geniş cari açık ve yüksek finansman ihtiyacı olarak ortaya çıkmaya devam ediyor. Türkiye’nin döviz rezervlerinin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla’ya (GSYH) oranı gelişmekte olan piyasaların birçoğunda daha düşük seviyede” diye konuştu.


Banerji, ekonomisinin büyüklüğü, çeşitliliği, kişi başına düşen milli gelir açışından varlığı, kamu borcunun yıllar içinde düşürülmesi,...