29 / 03 / 2024

Değirmen Taş Evler Veryeriler fiyat

Değirmen Taş Evler Veryeriler fiyat

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

1937'de Kurtuluş'ta 32 liraya kiralık ev! 

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış devam ederken eski gazete kupüründe 32 liralık kiralık daire ilanı oldukça dikkat çekiyor... İstanbul Kurtuluş'ta 1937'de kiralar 32 liraymış...

29 Ekim'de toplu taşımalar ücretsiz olacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı sistemle yapılan toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Son dakika: İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam! İşte yeni tarife...

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldiği bildirildi. Peki, İzmir'de toplu taşıma ücretleri 2023 ne kadar oldu? İşte yeni tarife...

Koç Finans “El Değmeden Taşıt Kredisi” uygulamasını başlattı! Araç almak isteyenler hemen baksın!

Sektörde bir ilke imza atan tüketici finansman şirketi Koçfinans, “El Değmeden Taşıt Kredisi”ni tüketicilere sundu. Kredi başvurusundan para çıkışına kadar tüm süreçler uçtan uca otomatize edildi.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada  Diamond Friday kampanyası başladı. Zen'de tüm beştaş yüzükler yüzde 50 indirim ve ekstra 10 indirim ile satışa sunuluyor. Peki Zen'de beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzük kaç lira? İşte Zen Pırlanta 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Omix Mixbot Pro Robot Süpürge ve Dreame D9 LDS Robot Süpürge A101'de satışta! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Omix Mixbot Pro Robot Süpürge ve Dreame D9 LDS Robot Süpürge A101'de satışta! Peki, A101'de hangi robot süpürgeler satılıyor? A101'de Omix Mixbot Pro Robot Süpürge ve Dreame D9 LDS Robot Süpürge kaç TL? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Değirmen Taş Evler Veryeriler fiyat Haberi

Değirmen Taş Evler Veryeriler fiyat


Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen Değirmen Taş Evler projesi İzmir Alaçatı'da yer alıyor. 12 villadan oluşan Değirmen Taş Evler Alaçatı projesi 2017 yılında teslim edilecek.


Değirmen Taş Evler Alaçatı projesinde 150 metrekare 3+1 konut tipleri bulunuyor. Eski Rum mimarisini yansıtan evler, Alaçatı değirmenlerine yakın mevkiide yer alıyor.


Değirmen Taş Evler Alaçatı fiyatları 2 milyon TL ile 2 milyon 250 bin TL arasında değişiyor. Değirmen Taş Evler Alaçatı projesi köyiçi manzarasına sahip.




Tel: 0 232 716 91 96

Web: http://www.veryerilerinsaat.com/

Gülcihan...