26 / 04 / 2024

Değirmenköy Stadı son durum

Değirmenköy Stadı son durum

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Değerli konut vergisinde son dakika! AYM'de 10 yıl için kararını verdi! Ev sahipleri aman dikkat!

Değerli konut vergisi kapsamında, Anayasa Mahkemesi, biri bugün, diğeri ise 12 Eylül 2023'de yayımlanan iki karar bulunuyor. İşte değerli konut vergisindeki son durum...

Yazlık bölgelerde konut satış değerleri yüzde 884 arttı!

Endeksa verilerine göre, konut satış değerlerinde İstanbul Şile son 3 yıldaki yüzde 884 artış ile zirveye yerleşti. Peki, diğer illerde sonuç ne oldu? İşte ayrıntılar...

Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.

Kripto para borsası hareketlendi. Bitcoin günlerdir yükselişini sürdürüyor. Bugün de büyük bir çıkış yaparak son dönemin zirvesine yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...

TOKİ Arnavutköy projelerinde son durum! Yeni ihale tarihleri açıklandı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Arnavutköy projelerinin ihaleleri iptal edilmişti. Peki TOKİ'nin Arnavutköy projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

İngiltere’de konut fiyatlarında son 7 yılın en hızlı artışı!

Açıklanan resmi rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarında son 7 yılın en hızlı artışı görüldü...

Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Avrupa Birliği’nin, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olması; Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'la daha dikkatli ilgilenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Peki Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

ABD'de konut kredisi faizleri son 7 yılın zirvesinde!

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizleri Mayıs 2011 tarihinden bu yana en yüksek seviyeye ulaştı

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere 2017 son başvuru!

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere projesinin stoklarında yer alan 4 adet konut açık satışta. İşte, TOKİ Niğde Çamardı Bademdere 2017 son başvuru tarihi..

Niğde Hasköy'de yeraltı şehri mi var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya Niğde Hasköy'de bir yeraltı şehri olup olmadığını sordu..

Değirmenköy Stadı son durum Haberi

Değirmenköy Stadı son durum

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy Spor Kulübü tarafından düzenlenen toplantıda kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Yılmaz, “Burayı biz sadece stat olarak değerlendirmeyi düşünmüyoruz. Hanımefendilerin girip yürüyüş ve spor yaptığı, çocuklar spor aletleri veya oyun gurupları ile oynarken hanımefendilerin çaylarını içebilecekleri bir sosyal tesisin olduğu yaşam merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre; Değirmenköy Mahallesi 22 ada 1 parselde 17.170 metrekarelik alana Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1000 kişilik stat yapımına başlanması ile ilgili Değirmenköy Spor Kulübü yöneticileri teşekkür toplantısı düzenledi. Cadde Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İlçe Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Amatör Spor...