26 / 04 / 2024

Dekon İnşaat istanbul finans merkezi projesi

Dekon İnşaat istanbul finans merkezi projesi

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Umran İnşaat İstanbul Şubesi kuruldu!

Umran İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 31 milyon 740 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Dekon Luna 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Dekon İnşaat tarafından, İstanbul Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen Dekon Luna projesinde satışlar devam ediyor. Dekon Luna'da 3410 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Pearl İnşaat İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi!

"İstanbul'a birde bu Panorama'dan bakın" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi 340 bin TL'den başlıyor. İşte Pearl İnşaat İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi...

Dekon İnşaat istanbul finans merkezi projesi Haberi

Dekon İnşaat istanbul finans merkezi projesi

Ön talep toplanmaya başlayan proje, zemin + 14 kat ve 90 daireden oluşan bir rezidans olacak. İstanbul’un parlayan yıldızı Finans Merkezi’nin yeni projesinden daire satın alanlar, ilerleyen dönemde artacak metrekare fiyatları göz önüne alındığında yüksek kazanç sağlayacaklar.


Dekon İnşaat İstanbul Finans Merkezi’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor. Mart 2017’de lanse edilen ve Mart 2019’da teslim edilecek olan Dekon Senkron’un ardından, aynı bölgede yer alan Dekon İnşaat’ın yeni projesi, bölgede mülk edinmek isteyenler için önemli bir fırsat kapısı açıyor. Uzmanların hesaplamalarına göre, iki yıl içerisinde bölgedeki konut fiyatları yüzde % 40 artış gösterecek. Yeni projenin ilk sahipleri, yüzde 5 peşinat ödeyerek kişiye özel ödeme planı opsiyonundan faydalanabilecek.


İstanbul Finans Merkezi Bölgesi’nde, tek bina olarak yükselecek olan yeni proje zemin + 14 kat...