25 / 04 / 2024

Dekorasyon trendi

Dekorasyon trendi

Evlerimizi dekore ederken nelere dikkat etmeliyiz? Gösterişli mobilya mı yoksa sade mobilya mı tercih edilmeli? Dekorasyonda son trend nedir? İşte tüm soruların cevapları, haberimizde yer alıyor...

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Kış mevsimi için dekorasyon önerileri!

Son zamanlarda artan ve bu kış iyice oturan dekorasyon trendi, rustik görünümler, doğal renk tonları ve sıcak dokular, romantik baskılar ile adeta bir kış evi yaratmak. Peki bu görünümü nasıl yakalayabiliriz?

2015'te dekorasyon trendi minimal formlar!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından Tureks Stone’nun mimarı Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2015'te dekorasyonda minimalist formların ön planda olacağını vurguladı.

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

İbrahim Genç: Akıllı ev trendi hızlanıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. İbrahim Genç 'Akıllı ev trendi hızlanıyor' dedi.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Dekorasyon trendi Haberi

Dekorasyon trendi

Dekorasyonda doğallık da ne demek, diye düşünmüş olabilirsiniz. Haklısınız. Zaten aslında her şeyin bir doğallık çerçevesinde ilerlemesi gerekir ama insanlar doğal olmaya cesaret edemiyor çoğu zaman. Kendi zevklerini yansıttıkları, içinde mutlu olabilecekleri evler dekore etmek yerine, genel beğeniye uyan, başkalarının beğeneceği tarzları tercih edip mutsuz oluyorlar. Çok baskın desenlere sahip bir duvar kağıdı yerine daha kullanışlı olan düz duvar kağıdını tercih etmek bile duygularına gem vurmak aslında. Çok beğendiysek o duvar kağıdının çerçevresinde her şeyi yeniden şekillendirmek doğru olanı. Yeni trend: Samimiyet ve doğallık!


ŞEFFAFLIK REVAÇTA

Samimiyet ve doğallıkla birlikte doğal olarak şeffaflık da yükselişte. Bir zamanlar salonların vazgeçilmezi olan vitrinler de bu yeni trendden nasibini alıp yeniden baş köşeye kuruluyor. Ama artık vitrinlere fincan takımı, kristal kadeh seti ya da...