28 / 03 / 2024

delmar yapı elit grand palas fiyat

delmar yapı elit grand palas fiyat

Delmar Yapı Elit Grand Palas fiyat listesi 188 bin liradan başlayarak 387 bin 400 lira arasında değişiyor. Tamamı stüdyo ve 1+1'lerden oluşan Elit Grand Palas projesi 2014 sonunda teslim ediliyor...

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 175 bin lira olarak belirlendi, proje kapsamında stüdyo ve 1 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 188 bin TL' den başlangıç gösteriliyor. Elit Grand Palas projesi Delmar Yapı güvencesiyle Pendik Kurtköy' de hayata geçiriliyor...

Elit Grand Palas fiyat!

Delmar Yapı girişimi ile yükselen Elit Grand Palas fiyat bilgisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Elit Grand Palas fiyat!

Elit Grand Palas fiyatları 188 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje hakkındaki detaylı bilgilere haberimizde yer vereceğiz...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

ANT Yapı Skyview projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı, elit bir konut projesi şeklinde belirtilen Skyview’un temel atma törenini gerçekleştirdi. Skyview, Rusya’nın başkenti Moskova’da konumlanıyor.

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi 2 Kasım 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Can Barak tarafından kuruldu.

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan!

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak'ta kuruldu.

Elit Vizyon Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Vizyon Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Olcay tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Güngören, Gençosman Mahallesi'nde kuruldu.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

delmar yapı elit grand palas fiyat Haberi

delmar yapı elit grand palas fiyat


Elit Grand Palas projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Elit Grand Palas projesi Delmar Yapı tarafından yükseliyor. Delmar Yapı Elit Grand Palas fiyat listesi 188 bin liradan başlıyor.


Elit Grand Palas Kurtköy projesi 532 adet konuttan meydana geliyor. Delmar Yapı Elit Grand Palas satılık stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Delmar Elit Grand Palas satış ofisi ile 0216 482 70 70 numaralı telefondan görüşülüyor.


Kurtköy Elit Grand Palas ödeme koşulları kapsamında 48 ay sıfır faiz seçeneği sunuluyor. 130 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Elit Grand Palas Kurtköy teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirtiliyor.



Delmar Yapı Elit Grand Palas fiyat listesi!


Delmar Yapı Elit Grand Palas fiyat listesi kapsamında stüdyo daireler 188 bin lira...