29 / 03 / 2024

delta gayrimenkul delta dubai projesi 2019

delta gayrimenkul delta dubai projesi 2019

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ahmet İnanç Toy tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Realty Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zahra Moghtadaeı tarafından kuruldu.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta İnvest İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Saidaziz Kasımov tarafından kuruldu.

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede?

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Has Delta İncirli detayları 2019!

Has Delta İncirli detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor.

delta gayrimenkul delta dubai projesi 2019 Haberi

delta gayrimenkul delta dubai projesi 2019

Yeni projeler için düğmeye basan Delta Gayrimenkul, Dubai Entegre projesini 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

İstanbul Esenyurt Talatpaşa Mahallesi F21D24C1D Pafta, 1394 ada 3 parselde yükselecek Delta Dubai projesinde 1068 adet konut, 103 adet ofis, 102 yatak kapasiteli hastane, okul, 340 odalı otel ve 80 adet ticari alan yer alacak.

Esenyurt Delta Dubai projesi  A, B, C, D, E1, E2 ve E3 olmak üzere 7 adet bloktan oluşacak. Projenin toplam inşaat alanı 137 bin 144 metrekare olarak belirlendi.  

Yeşil alanlar ve spor alanlarının da yer alacağı Delta Dubai projesinde açık ve kapalı otoparklar da bulunacak.

Esenyurt Delta Dubai projesi; NTowers’ a 110 metre, Okyanus Koleji'ne 110 metre, İstanbul Paint parka 500 metre, kadın ve aile sağlığı merkezine...