20 / 04 / 2024

Demet Şener yoga okulu mu açtı

Demet Şener yoga okulu mu açtı

Yoga Eğitmenliği Sertifikası alan Demet Şener, İtalya’dan döner dönmez Etiler’de yoga okul açmayı planlıyor.

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Demet Şener İstinye'ye taşındı! 

21 Haziran'da Cenk Küpeli ile evlenen Demet Şener İstinye'ye taşındı. 

Demet Şener yoga okulu açacak!

Yoga Eğitmenliği Sertifikası alan Demet Şener, İtalya’dan döner dönmez Etiler’de yoga okul açmayı planlıyor.

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

Demet Şener evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Demet Şener evinin kapılarını takipçilerine açtı. İki çocuğuyla birlikte yaşayan Şener, evinin en sevdiği bölümlerinde çekilen pozlarını paylaşıyor.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası!

Ünlü manken ve oyuncu Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını Instyle Home dergisinin Ekim ayı sayısı için açtı. İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası...

Ahmet Selim Ener gözaltına alındı!

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

Şener Şen emlak zengini çıktı!

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Şener Şen, Muğla’nın Datça İlçesi’ne bağlı Palamutbükü’nden 10 dönüm arazi satın aldı. Şene Şen'in arazisinde yer alacak 19 villalık havuzlu sitenin yapımına başlandı.

Demet Akalın'ın ev krizi bitmiyor!

Acarkent’teki villası tadilatta olduğu için ev bakan Demet Akalın, beğendiği evin değeri 2,5 milyon euro olunca eşi Okan Kurt’un almadığını itiraf etti.

Demet Şener yoga okulu mu açtı Haberi

Demet Şener yoga okulu mu açtı

Eski model Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli’yle, balayına çıkmadan bir gün önce Yoga Eğitmenliği Sertifikası aldı. Posta'da yer alan habere göre, eşiyle Roma ve Milano giderek İtalya turu yapan eski model, İstanbul’a adım atar atmaz, bir yoga okulu açacak. İlk olarak Etiler’de yer bakan Şener, eğer istediği yeri bulamazsa diğer semtleri araştıracak. 

Uzun zamandır yaptığı yogayı hobiden profesyonel hale taşıyan Şener’e, en büyük desteği de eşi Küpeli veriyor. Yurt dışında yoga kıyafetleri satan bir markayla da anlaşma yapan eski model, kendi tasarladığı ürünleri ise merkezinde satışa sunacak. Demet Şener, ailesinden kalan tüm vakti, merkezinde öğrencileri için ayıracak. 

Demet Şener Etiler’deki evini...