20 / 04 / 2024

Demir House fiyat

Demir House fiyat

Kurtköy'de 10 ve 9 katlı 3 blok halinde yükselen Demir House'ta 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor..

Demir House'ta 390 bin TL'ye! Yeni proje!

Paşhan İnşaat ile Demtes Mühendislik tarafından Pendik'te hayata geçirilen Demir House'ta toplam 162 adet bağımsız bölüme yer veriliyor. Projede dairelerin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Hurda fiyatlarına büyük zam! Bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 22 Mart 2024 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi zamlar sonrası güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatlarına zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! İşte 25 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi liste tek tek güncellendi. Peki, hurdanın kg fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel hurda fiyatları...

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi merak ediliyor. Her gün güncellenen bakır ve demir hurda fiyat listesinin bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Son zamanların popüler yapısı tiny houseun fiyatları ve detayları merak ediliyor. Peki, Tiny house ne kadar? Tiny house ne demek? İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına son dakika Mart zammı geldi! Fiyatlar katlandı! 28 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarındaki artış devam ederken, bu artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurda fiyatlarına peş peşe zam geliyor. Peki hurda fiyatları kaç lira oldu? Bakır ve demir hurda fiyatı bugün ne kadar? 28 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası binlerce kişi bakır ve demir hurda fiyat listesini araştırıyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Demir hurda fiyatı kaç lira? Hurda bakır fiyatları ne kadar? 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! 3 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta peş peşe zam geldi Gelen zamlarla birlikte demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Güncel hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 bakır ve demir hurda fiyat listesi.

Demir House fiyat Haberi

Demir House fiyat

Paşhan İnşaat ile Demtes Mühendislik güvencesi ile hayata geçirilen Demir House projesi Kurtköy'de yükseliyor. 5 bin metrekare arazi alanına sahip Demir House, yüzde 70 yeşil alana sahip. Proje 10 ve 9 katlı 3 blok halinde yükseliyor.

Demir House projesinin toplam inşaat alanı ise 12 bin 956 metrekare olarak belirlendi.

Toplam 162 daireden meydana gelen Demir House'ta 32 tanesi 3+1 daire ve 130 tanesi 2+1 daire seçeneği sunuluyor.

Kurtköy Demir House teslim tarihi
  
Kurtköy Demir House'ta dairelerin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projede daireler 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Yüzde 30 peşinatın verildiği Demir House'ta kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. 

Projenin ortak kullanım alanları arasında fitness, yüzme havuzu, hobi bahçesi, suna, yürüyüş yolları, satranç alanı, langırt alanı, masa tenisi alanı,...