26 / 04 / 2024

Demir Romance 2+1

Demir Romance 2+1

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine söyledi.

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL!

Demir Romance Konutları Beylikdüzü'nde E-5'e ve AVM'lere 5 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Demir Romance 2+1 Haberi

Demir Romance 2+1

Beylikdüzü'nün markalı konut projesi Demir Romance, müşterilerine temmuz ayında erken teslimle kapılarını açacak. Demir İnşaat açıklamasına göre, Demir Romance projesinde 1 + 1, 2 +1,3+1,4+1,4.5+1 dairelerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor. Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 20 dakika mesafede yer alıyor. 




Demir Romance, 170 bin metrekare brüt inşaat alanında 22 bin metrekare özel peyzaj alanıyla dikkati çekerken, açık kapalı yüzme havuzları, süs havuzları, köprüler, fıskiyeler ve site müşterilerin bütün...