25 / 04 / 2024

demirbaş yapı projeleri

demirbaş yapı projeleri

Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti.

Demirbaş Yapı turizme odaklanacak!

9 yıl önce inşaat sektörüne giren Demirbaş Yapı, Cunda'da açtığı Mola Otel'le turizm sektörüne adım attı. Bu alanda yatırımlarının devam edeceğini söyleyen patron Sefa Demirbaş, "3 yılda, 6 butik otel yapacağız" dedi.

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı 3'üncü proje için kolları sıvadı!

Kurtköy bölgesinin gün geçtikçe geliştiğine inanan ve bölgeyi iyi tanıyan Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy’ de yeni bir projeye daha başlıyor...

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Yapı projeleri nelerdir?

Yapı projelerinin neler olduğuna ilişkin esaslara Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer veriliyor. Peki, yapı projeleri nelerdir? Nasıl hazırlanır?

Demirbaş 360 Kurtköy fiyat!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Demirbaş 360 Kurtköy fiyat listesi 538 bin 480 TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimler Eylül ayında yapılacak.

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Demirbaş Yapı 250 milyon TL'lik 2 yeni projeye başlayacak!

360 Kurtköy projesini 12 ay önce bitiren Demirbaş Yapı’nın patronu Sefa Demirbaş, “Bu projeyi bitirir bitirmez, eylülde 250 milyon TL’lik iki yeni temel atacağız” açıklamasını yaptı.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık!

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teknopark'a 2 dakikalık mesafede hayata geçirilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

360 Kurtköy Pendik fiyatları!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan 360 Kurtköy projesinde ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 360 Kurtköy Pendik fiyatları 325 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

demirbaş yapı projeleri Haberi

demirbaş yapı projeleri

Yıldızı parladı 

Türkiye bir turizm cenneti. Üç tarafı denizlerle çevrili, yemyeşil doğaya sahip ülkemizde en popüler tatil mekanları olarak Antalya, Bodrum ve Çeşme öne çıkarken, son yıllarda en çok yıldızı parlayan yerlerden biri de Cunda. Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti. 


6 ayda bitirdi

Balıkesir Ayvalık'a bağlı Cunda'da, otelci arkadaşının da teşviğiyle otel yatırımı yapmaya karar verdiğini kaydeden Sefa Demirbaş, "Çok sevdiğim için zaten yılda 5-6 kez Cımda'ya gicüyordum. Mola Cunda adını verdiğimiz butik otelimizi 6 ayda inşa edip döşedik. 12 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ettiğimiz otelimiz 21 delux, 9 suit olmak üzere deniz ve orman manzaralı 30 odadan oluşuyor" dedi. 

Günümüzde pek çok kişinin...