28 / 03 / 2024

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde mahalle kültürünü yaşatıyor!

Sakinlerini bekliyor William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri, Boğazın tarihi semtlerinden Çengelköy'de sakinlerini bekliyor.

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı Haberi

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla Üsküdar'da inşa edilen Çengelköy Park Evleri projesinde toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanları yer alıyor.


Çengelköy Park Evleri projesinin sosyal imkanları arasında,  sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center bulunuyor.


Projede yer alan daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak, villalar ise 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Proje,Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre mesafede, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre  ve Üsküdar'a 7.2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan...