24 / 04 / 2024

demirland çengelköy park evleri

demirland çengelköy park evleri

Çengelköy Park Evleri ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Dairelerin 360 bin dolardan başlangıç gösterdiği proje William Turner ve Demirland GYG A.Ş imzası taşıyor.

Çengelköy Park Evleri 'nde 235 bin dolara 1+1!

Çengelköy Park Evleri 'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 230 metrekare, villaların alanları ise 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Çengelköy Park Evleri detayları ! 1 milyon 500 bin dolara villa!

Çengelköy Park Evleri detayları haber içinde yer alıyor, Çengelköy Park Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Park Çengelköy Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolar!

Park Çengelköy Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor, projenin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek

Üsküdar Çengelköy Park Evleri 'nde 4 bin 500 dolara!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri Nato Yolu üzerinde yükseliyor, projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor

Çengelköy Park Evleri Üsküdar 'da 3 bin dolara!

Çengelköy Park Evleri Üsküdar 'da inşa ediliyor, 65 dönüm alan üzerine inşa edilen projede konutların yanı sıra mini çarşı da bulunuyor

Çengelköypark Evleri 'nde metrekaresi 3 bin dolara!

Çengelköypark Evleri 'nde Çengelköy Park Evleri Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt. ortaklığı ile yükseliyor

Demirland Çengelköy Park Evleri 'nde 4 bin 500 dolara!

Çengelköy Park Evleri Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat ortaklığı ile yaşama geçiriliyor, villa ve rezidans dairelerin bulunduğu projede metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde mahalle kültürünü yaşatıyor!

Sakinlerini bekliyor William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri, Boğazın tarihi semtlerinden Çengelköy'de sakinlerini bekliyor.

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

demirland çengelköy park evleri Haberi

demirland çengelköy park evleri

Çengelköy Park Evleri İstanbul Üsküdar'da inşa ediliyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon dolar olarak belirlenen proje 65 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Üsküdar Çengelköy Park Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde; villalar ise 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Çengelköy Park Evleri ödeme seçenekleri!

Toplamda 27 adet villa, 116 adet çatı ve bahçe dubleksi ve 73 adet rezidans daireden oluşan Çengelköy Park Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı ile yapılabiliyor. 


Demirland Çengelköy Park Konutları konum olarak; Çengelköy sahiline 1.3 kilometre ve Üsküdar'a 7.2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


William...