28 / 03 / 2024

Demirören İstiklal 23 nisan etkinlikleri

Demirören İstiklal 23 nisan etkinlikleri

HER şeyin en iyisini Beyoğlu'na taşımak amacı ile yola çıkan Demirören İstiklal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler ve sürprizler hazırladı...

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Dolar uçtu demir fiyatları coştu! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 23 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası uçuşa geçti. Doların 25 TL'ye yükselmesi ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 23 Haziran 2023 dmeir fiyat listesi. 

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün tekrar zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Demirören İstiklal 23 nisan etkinlikleri Haberi

Demirören İstiklal 23 nisan etkinlikleri


HER şeyin en iyisini Beyoğlu'na taşımak amacı ile yola çıkan Demirören İstiklal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler ve sürprizler hazırladı. 


AVM'nin açılışından itibaren başlayacak etkinlikler farklı atölye uygulamaları ile devam edecek. Sosis balon köşesinden yüz boyama aktivitesine, resim duvarından hamur yapımına kadar çocukların farklı becerilerine yönelik pek çok etkinlik yapılacak, Hayallerindeki kahramana bürünüp o keyifli anı ölümsüzleştirecekleri photobooth alanı ise 23 Nisan ruhunu yaşamak isteyenleri gün boyu ağırlayacak, Demirören istiklal, gün boyunca AVM içerisinde popcorn ve pamuk şeker köşeleri ile de çocukların unutulmaz tatlarını ziyaretçilerine sunacak. Demirören İstiklal deki mağazalar ise şunlar: Media Markt, GAP, Kipling, Vakko, Tchibo, Mothercare, GNC, Atasun Optik, Guess, Brandroom, By Saatçi, Sephora, Pinkberry, Loisir, Flormar, Savaş Döviz, Hummel,...