19 / 04 / 2024

Demirören İstiklal'de 23 Nisan'da çocuklara özel etkinlikler düzenlenecek!

Demirören İstiklal'de 23 Nisan'da çocuklara özel etkinlikler düzenlenecek!

HER şeyin en iyisini Beyoğlu'na taşımak amacı ile yola çıkan Demirören İstiklal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler ve sürprizler hazırladı...




HER şeyin en iyisini Beyoğlu'na taşımak amacı ile yola çıkan Demirören İstiklal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler ve sürprizler hazırladı. 


AVM'nin açılışından itibaren başlayacak etkinlikler farklı atölye uygulamaları ile devam edecek. Sosis balon köşesinden yüz boyama aktivitesine, resim duvarından hamur yapımına kadar çocukların farklı becerilerine yönelik pek çok etkinlik yapılacak, Hayallerindeki kahramana bürünüp o keyifli anı ölümsüzleştirecekleri photobooth alanı ise 23 Nisan ruhunu yaşamak isteyenleri gün boyu ağırlayacak, Demirören istiklal, gün boyunca AVM içerisinde popcorn ve pamuk şeker köşeleri ile de çocukların unutulmaz tatlarını ziyaretçilerine sunacak. Demirören İstiklal deki mağazalar ise şunlar: Media Markt, GAP, Kipling, Vakko, Tchibo, Mothercare, GNC, Atasun Optik, Guess, Brandroom, By Saatçi, Sephora, Pinkberry, Loisir, Flormar, Savaş Döviz, Hummel, Koton, Penti, Twist, Deichmann, Nosta Cafe, Sun Stop, Denizbank, Gizia, Defacto, Zoe, Cinemotion, inci, Krispy Kreme, Cezve Kahve, Popeyes, Arby's, The Chef, Burger King, Jatomi Pure Fitness ve Cinema Pink. 


Vatan Gazetesi 


Geri Dön