24 / 04 / 2024

demre hortum

demre hortum

Büyükşehir Belediyesi, Demre'de meydana gelen hortum sonrası, okul ve camilerin onarımını üstlendi. Büyükşehir 17 evin de tadilatını gerçekleştirecek.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Altın ve dolar için tarih verildi! O tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan aman dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi o tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan acil baksın...

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Antalya Demre'deki kaçak villaya 4. kez ret kararı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villa için yıkım kararı çıkmış, yıkım için çalışmalar başlamıştı. Demre Belediyesi tarafından alınan yıkım kararına ilişkin yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava, 4'üncü kez reddedildi. 

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Antalya Demre'de arsalar hak sahiplerine teslim edildi!

Antalya Demre Belediye Meclisi arsa için çekiliş düzenledi. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişte 30 talihli arsalarına kavuşma heyecanı yaşadı.

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Demre sahildeki büfeler ihaleyle kiraya verildi!

Antalya Demre Belediyesi'nin bünyesinde bulunan üç büfe açık ihale usulüyle kiraya verildi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya önderliğinde yedi kişilik ihale komisyonu oluşturuldu.

demre hortum Haberi

demre hortum

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, 17 Ocak'ta Demre ilçesinde meydana gelen hortum sonrası, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla tüm ekipleri bölgeye seferber ettiklerini hatırlatarak, "Öncelikle gıda yardımı yaptık. Zarar gören 17 ev tespit ettik. Bu evlerimizi onaracağız ve eşya yardımında bulunacağız. Aynı zamanda her ev için bin lira nakit yardımı gerçekleştirdik. Bu ücreti banka hesaplarından çekebilirler" diye konuştu. 


CAMİ VE OKULLAR 

Çatıları zarar gören cami ve okulların onarımını da üstlendiklerini belirten Sertbaş, "3 okulumuz ve bir camimiz zarar gördü. Okullarımız eğitim veremeyecek, camimiz de ibadet edilemeyecek durumda. Onarım çalışmalarımız sürüyor. Eğitim - öğretim yılının ikinci yarısı başlamadan tadilatı bitirip, eskisinden daha sağlam hale getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 



Sabah Akdeniz



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre'de...