20 / 04 / 2024

demrede hortum

demrede hortum

Büyükşehir Belediyesi, Demre'de meydana gelen hortum sonrası, okul ve camilerin onarımını üstlendi. Büyükşehir 17 evin de tadilatını gerçekleştirecek.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Altın ve dolar için tarih verildi! O tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan aman dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi o tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan acil baksın...

Deprem ve pandemi kırsaldaki arsalara ilgiyi artırdı!

İzmir'de meydana gelen deprem, sel, hortum  ve koronavirüs salgını nedeniyle kırsala yöneliş arttı. Bu bölgelerden arsa alan İzmirliler köy hayatı yaşamaya başladı. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

AZ Alkmaar'ın stadının çatısı çöktü!

Hollanda AFAS Stadyumu'nun çatısının bir kısmı hortum sebebiyle çöktü.

Antalya Havalimanı 2022’de açılacak!

Geçtiğimiz günlerde hortum etkisi yanan Antalya Havalimanı’na ‘Alçak Seviye Rüzgar Kırılımı Uyarı Sistemi’ kuruldu. Antalya’nın 3. havalimanı olacak projenin 2022’de açılacağı kaydedildi.

Antalya'daki hortumda 315 binada hasar tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada iki günlük hortum ve sel nedeniyle Antalya'da 315 binada hasar oluştuğunu söyledi.

Antalya Belediyesi Demre'deki okul ve camileri onaracak!

Büyükşehir Belediyesi, Demre'de meydana gelen hortum sonrası, okul ve camilerin onarımını üstlendi. Büyükşehir 17 evin de tadilatını gerçekleştirecek.

Flexpex Hortum ile suya karışan kimyasalları önleyebilirsiniz!

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Tema Yapı Malzemeleri, Flexpex Hortum'u tanıttı!

Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve evlerdeki su basması sorununu da ortadan kalkıyor.

Tema Flexpex ile evlerde su basmasını bitiren hortum!

Tema Yapı Malzemeleri, yeni geliştirdiği esnek bağlantı hortumu Flexpex ile evleri hortum patlaması kaynaklı su basması ve bundan doğan maddi zararlara karşı tam korumaya alıyor.

demrede hortum Haberi

demrede hortum

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, 17 Ocak'ta Demre ilçesinde meydana gelen hortum sonrası, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla tüm ekipleri bölgeye seferber ettiklerini hatırlatarak, "Öncelikle gıda yardımı yaptık. Zarar gören 17 ev tespit ettik. Bu evlerimizi onaracağız ve eşya yardımında bulunacağız. Aynı zamanda her ev için bin lira nakit yardımı gerçekleştirdik. Bu ücreti banka hesaplarından çekebilirler" diye konuştu. 


CAMİ VE OKULLAR 

Çatıları zarar gören cami ve okulların onarımını da üstlendiklerini belirten Sertbaş, "3 okulumuz ve bir camimiz zarar gördü. Okullarımız eğitim veremeyecek, camimiz de ibadet edilemeyecek durumda. Onarım çalışmalarımız sürüyor. Eğitim - öğretim yılının ikinci yarısı başlamadan tadilatı bitirip, eskisinden daha sağlam hale getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 



Sabah Akdeniz



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre'de...