20 / 04 / 2024

Denge Değerleme sürdürülebilirlik

Denge Değerleme sürdürülebilirlik

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de Okan Özgür ve Okan Korucu ortaklığında kuruldu.

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Sürdürülebilir binalar önem kazandı!

Türkiye İMSAD, ‘Dünya Konut Günü’ dolayısıyla yayınladığı açıklamada sürdürülebilir binaların önemine değindi. 

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Denge Değerleme sürdürülebilirlik Haberi

Denge Değerleme sürdürülebilirlik

Günümüzde; başarmak, geleceğe taşımak için odaklanmamız gereken anahtar kelimemiz ‘sürdürülebilirlik’. Şu an yaşadığımız hayatı, konforu ne kadar çok sevsek de bu haliyle sürdürmemiz mümkün değil. Üretimden tüketime tüm anlayışımız kökten değişmeli, ancak nasıl? Yaklaşık 20 senedir gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sunan Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Etkinlik; iş dünyasının dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu bilgi ve paylaşım merkezi Digital Network Alkaş(DNA)’da çevrimiçi bir şekilde yapıldı. Aynı zamanda tüm ziyaretçiler için arşiv olarak yerini alan bu önemli etkinliğin moderatörlüğünü deneyimli Ekonomi TV Programcısı Hande Berktan üstlenirken, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Brika...