29 / 03 / 2024

Dengiz Kürşat kimdir

Dengiz Kürşat kimdir

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Avertiss Emlak Şirketi Direktörü ve İşadamları Derneği Başkanı Dengiz Kürşat, maliyetlerin yükselmesiyle Eylül ayından sonra konut fiyatlarının yüzde 35 artacağını söyledi.

KKTC Su Temini Projesi Kıbrıs'taki arsa fiyatlarını hareketlendirdi!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Adada topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl, " 2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyoruz" diyen Çetinsaya, konut projelerine de değindi.

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Dengiz Kürşat kimdir Haberi

Dengiz Kürşat kimdir

Avertiss Emlak Şirketi Direktörü ve İşadamları Derneği Başkanı Dengiz Kürşat, Kıbrıs'ta inşaat sektörünün son durumunu anlattı. 

Kıbrıs Postası'ndan Burcu Ece Yılmaz'ın haberine göre, Girne’de son yıllarda gayrimenkule olan yoğun ilgi nedeniyle inşaat projelerinde artışın olduğunu söyleyen Kürşat, 6 ay önce vuran döviz krizinden sonra inşaat projelerinde duraksamaların yaşandığının altını çizdi. Döviz krizinin etkilerinin devam ettiğini kaydeden Kürşat, konut piyasasında ciddi bir daralma meydana geldiğini açıkladı.

2019 Ağustos-Eylül ayı itibariyle faizlerin makul seviyelere düşeceğini ifade eden Kürşat, faizlerin gerilemesiyle birlikte insanların tekrardan gayrimenkule yönelebileceğinin altını çizdi. Kürşat, “Kıbrıs’ta genellikle işler iyi giderken vatandaşlar konut satın alır. Ancak unutmamak gerekir ki işler iyi giderken fiyatlar da yüksektir” dedi. Konut satışlarında kampanyalı bir dönem olduğunu belirten Kürşat, maliyetlerin yükselmesi nedeniyle Eylül-Ekim ayından sonra...