26 / 04 / 2024

Deniz Baykalın iş merkezi nerede

Deniz Baykalın iş merkezi nerede

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi ’kurumsal kiracılar’ aranıyor.

Deniz Baykal Antalya'daki iş merkezine kiracı arıyor!

Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi 'kurumsal kiracılar' aranıyor.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Ahmad Aref   Abedalqader tarafından kuruldu. 

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 10 milyon euroluk villa aldı!

Ronaldo'yu 117 milyon euro'ya transfer ederek gündem olan Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın'a 10 milyon euroluk villa aldı.

Deniz GYO Yurtiçi borçlanma ihracı için SPK başvurusu yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Yurtiçi borçlanma ihracı için SPK başvurusunda bulundu. 

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

İmar barışı 10 gün içerisinde çıkıyor!

Binali Yıldırım, "Türkiye'nin genelinde var olan bir sorun var. Mülkiyetle, imarla, ruhsatla ilgili bir sorun, bu bütün vatandaşlarımızın kanayan yarası. Yılların biriktirdiği sorunu çözecek düzenlemeyi önümüzdeki 10 gün içerisinde çıkarıyoruz. Bunun adı imar barışıdır" dedi.

Türkiye'nin mega projeleri yabancı yatırımcıların iştahını kabartıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Katar İş Konseyi Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, mega projelerin yabancı yatırımcıların iştahını kabarttığını söyledi.

Deniz Feneri Derneği Arakan’da konut yapıyor!

Deniz Feneri Derneği 24 Ağustos 2017 tarihinden bugüne kadar on binlerce Arakanlıya yardım etti. Deniz Feneri Derneği sorumluları devam eden konut projelerini incelemek üzere Bangladeş’e gitti.

Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesi için ihaleye çıkılıyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Tabiat Parkı'nın işletilmesi 22 yıllığına ihaleye çıkıyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 21 milyon Euro'ya malikane aldı!

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Emlak kralı Jeff Sutton, kızının düğünü için servet harcadı!

New York'lu emlak kralı olarak bilinen Jeff Sutton’ın kızı Renee Sutton, nişanlısı Eliot Cohen ile evlendi. Jeff Sutton, kızı Renee'nin düğünü için birçok insan için servet sayılabilecek bir harcama yaptı...

Deniz Baykalın iş merkezi nerede Haberi

Deniz Baykalın iş merkezi nerede


Antalya'nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi ’kurumsal kiracılar’ aranıyor.

Deniz Baykal’ın 12 Eylül darbesinden sonra siyasi yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan elde ettiği parayla Antalya’da satın aldığı 24.5 dönüm tarlanın bir bölümü, 90’lı yıllarda imara açıldı. Termessos Bulvarı üzerinde tarladan arsaya dönüşen gayrimenkulünün 3326 metrekarelik kısmında iş merkezi yapılması için geçen yıl kat karşılığı Kayserili bir müteahhitle anlaşan Baykal’ın inşaatı tamamlandı. Ofis ve dükkanlardan oluşan iş merkezindeki bağımsız bölümlere ’kiralık’ afişleri asıldı. 

İş merkezinde Deniz Baykal’ın 300 metrekare büyüklüğünde 3 ofisi ile 750 metrekare büyüklüğünde banka şubesi gibi işyeri yapılmaya müsait bir yerinin bulunduğu, ofisler için aylık 4 biner lira, büyük işyeri...