20 / 04 / 2024

deniz gyo bağımsız denetim şirketi

deniz gyo bağımsız denetim şirketi

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO 2021 hesap yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Deniz GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firması ile Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi.

Deniz GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini ilan etti!

Deniz GYO, 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketini Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan etti.

Deniz GYO, DRT Bağımsız Denetim şirketiyle anlaştı! 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi...

Deniz GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO 2017 yılı hesap dönemindeki finansal tablolar ve raporlarının denetlenmesi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Deniz GYO, Başakşehir'deki 13 bağımsız bölümü 15.3 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 13 adet bağımsız bölüm 15 milyon 340 bin TL'ye satıldı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Remzi Kaya, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun 06 Temmuz 2021 tarihli toplantısında şirketin bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Remzi Kaya'nın atanmasına karar verildi.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Fuat Gedik, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Fuat Gedik'in  27 mayıs 2021 tarihi itibariyle atanmasına karar verildi.  

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti! 

Servet GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adaylığı için Prof. Dr. Lütfi Akca ve Prof. Dr. Mehmet Bulut'un Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

deniz gyo bağımsız denetim şirketi Haberi

deniz gyo bağımsız denetim şirketi

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bağımsız denetim kuruluşu seçimine ilişkin genel kurul kararının tescil ve TTSG'de ilanı hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO tarafından 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.  (Deloitte Touche Tohmatsu üye şirketi) bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ilişkin Şirketimiz Genel Kurul kararı, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edilmiş ve  5 Nisan 2021 tarih, 10302 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlan

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.  (Deloitte...