28 / 03 / 2024

Deniz Kabuğu Evleri

Deniz Kabuğu Evleri

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Deniz Kabuğu Evleri fiyatları!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. Proje BUDO’ ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlıyor.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 168 adet daireden oluşan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesine göre 430 bin TL 'den başlıyor.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri Bursa!

Daire alanlarının 2+1 daireler 137 metrekareden başladığı proje toplam 17 dönüm arsa alanına yayılıyor. Deniz Kabuğu Evleri Bursa projesi toplam 17 dönüm arsa alanına yayılıyor.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 430 bin TL'den başlıyor.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesi!

Daire alanlarının 137 meterkareden başladığı proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 430 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri'nde fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Bursa İl' i Mudanya İlçe' sinde yükseliyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL 'den başlıyor.

Yer bilimciler deprem sonrası hareketleri takip ediyor! En hareketli bölgeler nereler? 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra bölgede yer kabuğu ve fay hattı üzerindeki meydana gelen değişimleri inceleyen, cihazlarla GPS ölçümleri yapan yer bilimciler, fayın deprem sonrası hareketlerini takip ediyorlar.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Ev yatırımı mantıklı mı?

Deniz Jeoloğu ve Jeofizikçisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak sosyal medya hesabından konut yatırımına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Yaltırak'ın o paylaşımı...

'İstanbul'da kum denizdendi, demirleri düzeltirken bile kırılırdı'

Ali Ağaoğlu, İstanbul'daki yapı malzemeleriyle ilgili, "Kum denizden geliyordu, yarısı midye kabuğu, yarısı balçık. Demirler en kalın 12'lik kangal, düzeltirken bile kırılırdı" dedi.

Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'dan çığ uyarısı da geldi! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, AFAD Genel Merkezinde son dakika açıklamalarında bulundu. Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'san çığ uyarısı da geldi!

İstanbul’daki binalardan alınan karot örneklerinden 2 bin yıllık deniz kabuğu çıktı!

İstanbul'daki binalardan alınan karot örneklerinin incelendiği laboratuvarda 2000 yılından önce yapılan binalarda deniz kabuğu görüldü.

İstanbul için deprem senaryosu: İki fay birden kırılırsa felaket olur!

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. 1999 depreminde Marmara'da yer kabuğu altında büyük bir enerji biriktiğini belirten Görür, olası bir depremde iki fay hattı birden kırılırsa, İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacağını söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür 7.2'lik deprem uyarısında bulundu, riskli bölgeleri tek tek açıkladı!

Bingöl ve Elazığ Depremlerini önceden tahmin eden Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, muhtemel deprem beklenen yerlerin hangileri olduğuna ilişkin bilgi verirken, “Marmara’nın altındaki arz kabuğu çatırdamaya başladı” dedi.

Elazığ depreminde yer kabuğu kırıldı mı? 

Bilim insanları, Elazığ'da meydana gelen depremden sonra bölgeye gitti. Uzmanlar Doğu Anadolu Bölgesi’nden geçen ve Hatay’dan Bingöl’ün Karlıova ilçesine kadar uzanan fay hattında ölçüm yaptılar...

Kartal'da çöken binanın enkazındaki deniz kabukları görüntülendi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın inşasında deniz kabuğu kullanıldığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

İnşaatta fıstık kabuğu dönemi başlıyor!

Gaziantep mutfağının en önemli lezzetlerinden olan Antep fıstığı, kabuklarıyla inşaat duvarlarına estetik katacak.

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Deniz Kabuğu Evleri Haberi

Deniz Kabuğu Evleri

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje lokasyon bilgisine göre şehir merkezine 15 dakika, İDO ve BUDO’ ya 10’ar dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor.


Konut büyüklüklerine göre 2+1 daireler 137 ile 159 metrekare, 4+1 daireler 253 metrekare ile 284 metrekare arasında, 6+2 daireler 475 metrekare ile 481 arasında değişiyor.


Satışlarına devam eden projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor.


Ortak seçenekleri arasında projede açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, restoran, çocuk oyun parkı, yeşil alanında birçok zeytin ağaçları yer alıyor.


Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 370 bin...