29 / 03 / 2024

Deniz Karataş Müteahhitlik Yasası

Deniz Karataş Müteahhitlik Yasası

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Müteahhitlik hizmet yasası çıkmadığı sürece bir daireyi beş kişiye satan müteahhit de olacaktır, maketten daire satıp vatandaşı dolandıran da...” dedi.

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Edg Harita Mühendislik Emlak İnşaat Müteahhitlik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edg Harita Mühendislik Emlak İnşaat Müteahhitlik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Levent ve Davur Deniz Gürcü ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin köşe yazarı Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü köşesinde "Her önüne gelen müteahhit olamamalı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Müteahhitlik Hizmet Yasası şart!

ANTMÜTDER Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşüm ve yeni projelerle büyüyeceğini söyledi. Karataş, 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın çıkartılması şart' açıklamasında bulundu.

Müteahhitlik girişimcilik ruhu ister!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında müteahhitlik sektörüyle ilgili bilgi verdi. Karataş, "Müteahhitlik girişimcilik ruhu ister ama aynı zamanda inşaat alanında bilgisi olmayan insanların da girişmemesi gereken bir iştir'' diye konuştu.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Atadeniz Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atadeniz Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Atay Güler ve Mustafa Deniz Güler imzasıyla kuruldu.

Deniz Karataş: Dönüşüm şehir bazında olmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşümün bir yenilenme olduğunu belirtti. Karataş, "Antalya'nın acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır"dedi.

Deniz Karataş: Binalar makyajla ayakta kalmaz!

TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen "Türkiye İnşaat Sektörü Çalıştayı"na katıldı.

Deniz Karataş Müteahhitlik Yasası Haberi

Deniz Karataş Müteahhitlik Yasası

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili ve Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş , Ankara’dan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Selami Merdin, Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen , İl müdür yardımcılarını , Yapı denetim birliği Bşk İrfan Varol ve yönetimini ayrıca yaklaşık 50 müteahhiti Aksu Yeşilkaraman Köyü'nde bulunan Karataş Mağarası’nda bir araya getirerek ev sahibi olarak ağırladı. Sektörden bayan müteahhitlerin de olması dikkat çekti.


Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili  Deniz Karataş, “Türk Müteahhitlik sektörü dünyada  kendini kanıtlamış olan bir sektördür. Bu başarı tesadüfi değildir, ancak yurtdışında yakaladığımız bu başarının aynısını , ülkemizde tutturamamamız sistemde eksiklik olduğunu apaçık ortaya koyuyor. İşte bu açığı ortadan kaldıracak düzenlemenin adı da Müteahhitlik hizmet yasasıdır. Müteahhitlik hizmet...