23 / 04 / 2024

Deniz Kuş

Deniz Kuş

Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Deniz Kuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon 412 bin 131 TL sermaye ile 3 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Kuşum Aydın, annesine 1 milyon TL'lik ev aldı!

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

Kuşadası'nda yaşanan zemin kayması meclis gündeminde!

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir arsada yaşanan zemin kaymasına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Deniz Akdemir: Sur’daki kamulaştırma hukuka aykırı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi Başkanı Deniz Akdemir, Sur’daki bu hukuksuzluğa karşı girişimlerde bulunacaklarını ve dava açacaklarını söyledi. Kuşbakışı çekilen fotoğraflarda Sur’da büyük yıkım görülüyor.

Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Deniz Kuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon 412 bin 131 TL sermaye ile 3 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Işığı Otelcilik Kuşadası'nda otel açtı!

Deniz Işığı Otelcilik, Kuşadası’nda farklı bir konseptte hizmet verecek olan ve içerisinde thalassotherapi merkezinin de bulunduğu 392 odalı Amara Sealight Elite otel projesini hayata geçirdi.

Kuşadası Limanı Yeşil Liman oluyor!

Ege Ports Kuşadası Limanı'nın "Yeşil Liman" unvanı alabilmesi için liman işleten firma ile Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Terrace Ada Kuşadası Evleri adres bilgileri!

2 blok şeklinde yükselen Terrace Ada Kuşadası Evleri projesinde daireler deniz manzarasına sahip. Proje Aydın İl' i Kuşadası İlçesi' nde yer alıyor. İşte Terrace Ada Kuşadası Evleri adres bilgilerinin detayları...

Kuşadası 700 bin ABD'li turist bekliyor!

Kuşadası Limanı'nı işleten Ege Ports firmasının Genel Müdürü Aziz Güngör, önceki hafta içinde yılın ilk gemisini ağırladıklarım belirterek, yıl boyunca deniz yoluyla 700 bin günübirlik turisti ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası'na deniz otobüsü geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Çerçioğlu, Kuşadası'na yapılacak olan projelerle ilgili belediye başkanı Özer Kayalı ile bir toplantı yaptı.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Deniz Kuş Haberi

Deniz Kuş

Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Deniz Kuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon 412 bin 131 TL sermaye ile 3 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.


Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi iş konusu, Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...