25 / 04 / 2024

Deniz Kuvvetleri İstanbul işçi alımı 2013

Deniz Kuvvetleri İstanbul işçi alımı 2013

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Beykoz Bakım onarım ve İstihkam Komutanlığı'nda 3'er elektrikçi, elektronikçi ve borucu alınacak.

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, "Türk Milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, Ana ve Mavi Vatan’ın koruyucusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdi" dedi.

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

TMMOB İstanbul Şubesi'nden Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul’un birçok açıdan ciddi tahribatlara sebep olacağını ileri süren Çevre Mühendisi Raşit Deniz, kanalla, İstanbul’un bağrına son hançerin saplanacağını söyledi. 

Sahte evraklarla köşkü satın alıp içini boşalttılar!

Mehmet Bülent Ögel 4 yıldır, Deniz Kuvvetleri’nden emekli Tümamiral Mehmet Kazım Ögel'in eşine kalan 100 milyonluk mirasın devlet hazinesine aktarılması mücadeler veriyor...

Boğazlarda gemi trafiğinin oluşturduğu riskler artıyor!

Kanal İstanbul ile ilgili gelişmeler gündemdeki yerini korurken, Bakanlık tarafından Twitter hesabından "Dünya Deniz Ticaretinde İstanbul" konulu infografik paylaşıldı...

FD Proje konkordato istedi!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, TCDD, Merkez Bankası, ODTÜ, SGK gibi bir çok devlet kurumuyla iş yapan FD Proje konkordato  talep etti.

Lacivert ve Uskumru restoranları kazık çakılarak büyütülmüş!

CHP’li İBB Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge kurulu Müdürlüğü’ne  kaçak büyümeyi ihbar ettiler.

Terrace Deniz Suadiye satış ofisi!

Terrace Deniz projesi İstanbul Anadolu Yakası Suadiye'de hayata geçiriliyor. Terrace Deniz projesi İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Deniz GYO Hoşdere'deki AVM'nin değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO, İstanbul Başakşehir Hoşdere Mah. Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 64 adet Bağımsız Bölüme ilişkin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ayşegül Tecimer ve Mete Deniz çifti Arnavutköy'den ev aldı!

Tatillerde geçen eşi Mimar Mete Deniz ile İstanbul ve Bodrum'a gelen Ayşegül Tecimer'in 2 ay önce Arnavutköy'de lüks bir daire aldığı ortaya çıktı.

Cansuyu Derneği Afrika'da cami yaptıracak!

Cansuyu Derneği Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile protokol imzaladı. Dernek Afrika'nın en fakir ülkelerinden Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bahçesine cami yaptıracak.

Deniz Kuvvetleri İstanbul işçi alımı 2013 Haberi

Deniz Kuvvetleri İstanbul işçi alımı 2013

Adayların 1 Temmuz itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve alanında lise düzeyinde eğitim almış olmaları şartı aranıyor. Başvurular 1 Ağustos'a kadar Türkiye İş Kurumu şubelerine...