18 / 04 / 2024

Denizİstanbul Beylikdüzü Mercan Konakları ulaşım

Denizİstanbul Beylikdüzü Mercan Konakları ulaşım

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul güncel konut fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Deniz Beylikdüzü İstanbul güncel konut fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

Deniz İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Deniz İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu Holding imzasıyla yükselen projede toplam 4 bin 649 daireye yer veriliyor...

Deniz İstanbul Konutları Beylikdüzü fiyatlar!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Deniz İstanbul Beylikdüzü fiyatları!

Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 oranında iskonto yapılan Deniz İstanbul projesi 4 bin 649 daire ve 330 villadan meydana geliyor. Deniz İstanbul Beylikdüzü fiyatları 372 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul satışları!

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükselen Beylikdüzü Deniz İstanbul projesinde 4 bin 619 daire ve 330 adet villa yer alıyor. Beylikdüzü Deniz İstanbul satışları...

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 1 milyon 200 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek proje Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire teslimler 2021 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside Beylikdüzü satılık daire!

Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü Mercan Konakları ulaşım Haberi

Denizİstanbul Beylikdüzü Mercan Konakları ulaşım

Keleşoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Denizİstanbul Mercan Konakları anahtar teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Projede dairelerin alanları 82 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında lansmana özel avantajlar sağlanıyor. Proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede yer alıyor. 


Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Denizİstanbul Mercan Konakları yaklaşık bin konuttan oluşuyor. Proje Denizİstanbul projesinin etabı olarak lanse ediliyor. 


Satış fiyatları 2+1 konutlarda 520 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 


Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Banka kredisiyle vade uygulanan Denizİstanbul Mercan Evleri Yakuplu'da yüzde 25 peşinatta ise; kalan bedel için 0 faiz imkanıyla 12, 24, 36, 48 veya 60 ay...