27 / 04 / 2024

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Mercan Konakları

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.



Keleşoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Denizİstanbul Mercan Konakları anahtar teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Projede dairelerin alanları 82 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında lansmana özel avantajlar sağlanıyor. Proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede yer alıyor. 


Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Denizİstanbul Mercan Konakları yaklaşık bin konuttan oluşuyor. Proje Denizİstanbul projesinin etabı olarak lanse ediliyor. 


Satış fiyatları 2+1 konutlarda 520 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 


Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Banka kredisiyle vade uygulanan Denizİstanbul Mercan Evleri Yakuplu'da yüzde 25 peşinatta ise; kalan bedel için 0 faiz imkanıyla 12, 24, 36, 48 veya 60 ay firma bünyesinde vade yapılabiliyor. 


Denizİstanbul Yakuplu Mercan Konakları'nın sosyal alanları arasında; su sporları merkezi ve kafe-restoran, kumsal, mağaza ve açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. 


Denizİstanbul Mercan Konakları iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: www.kelesogluholding.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön