29 / 03 / 2024

denizistanbul evleri

denizistanbul evleri

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları 2017'de teslim!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor. Denizİstanbul Mercan Konakları birinci etabın teslimi için hazırlıklarını sürdürüyor..

Denizİstanbul'da iki farklı ödeme seçeneği!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

Yakuplu Denizİstanbul ile yaz-kış tatil tadında bir yaşam!

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul ile Yakuplu sahilinde fark yaratan yeni etabı Mercan Konaklarının yapımına hızla devam ediyor. Mercan Konakları’nda yaz-kış tatil tadında bir yaşama kavuşma imkanı sunuluyor.

Denizİstanbul Evleri teslim tarihi!

Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Denizİstanbul Evleri Tasarruf Sigorta Fonu tarafından 75 milyon dolarla satın alındı.Peki Denizİstanbul Evleri teslim tarihi ne zaman?

Denizİstanbul Evleri fiyatları!

Denizİstanbul Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projenin 2021 yılında tamamlanması planlanıyor.

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağı proje 6 etaptan meydana gelecek. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje 6 etaptan meydana geliyor. Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Taksim 'e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul Evleri teslim tarihi!

Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Denizİstanbul Evleri Tasarruf Sigorta Fonu tarafından 75 milyon dolarla satın alındı.Peki Denizİstanbul Evleri teslim tarihi ne zaman?

Denizİstanbul Evleri nerede?

1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yer alan Eston Deniz projesini TMSF satın alınan projenin yeni ismi Denizİstanbul olarak belirlendi. Peki Denizİstanbul Evleri nerede?

Yenişehir Park Evleri'nde sıfır faizle!

Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri 2 blokta toplam 72 daireden oluşuyor.

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

denizistanbul evleri Haberi

denizistanbul evleri

Para dergisinin emlak ekinde yer alan habere göre; Keleşoğlu inşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu’da yükselen Denizistanbul projesi; Kalyon Evleri, Mercan Evleri ve Marina Konakları olarak adlandırılan farklı dizaynları bir araya getiriyor. Kendi marinasını da içinde barındıran Denizlstanbul'daki Kalyon Evleri'nde yaşam başlarken; Mercan Evleri ve Marina Konakları'ndaki teslimatların ise 2017 Kasım ve Aralık aylarında başlaması planlanıyor. Üç konut bölgesindeki satışlar ise devam ediyor. Konum olarak Büyükçekmece ile Küçükçekmece Gölleri arasında yer alan Denizistanbul, ulaşımda yaşanması muhtemel aksaklıklara ise kendine özgü çözümler getiriyor. Shuttle hizmeti ile sakinlerine günün belirli saatlerinde düzenli bir ulaşım imkânı sunan Denizistanbul, farklı bir ulaşım projesiyle de adından söz ettiriyor. Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda shuttle ya da farklı ulaşım araçlarını kullanmak istemeyen sakinleri için kendi marinasından günün belli saatlerinde...