24 / 04 / 2024

Denizli Çivril Devlet Hastanesi

Denizli Çivril Devlet Hastanesi

DENİZLİ'de Sağlık Bakanlığı tarafından Çivril 100, Tavas 100 ve Çameli ilçesinde ise 27 yataklı olarak yaptırılan devlet hastanelerinin inşaatlarında sona gelindi. Öztürk yapımı kısa sürede hizmete açılması planlanan hastanelerde inceledi.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi'ndeki göçük için soruşturma başlatıldı!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatında meydana gelen olayla ilgili Çivril Cumhuriyet Başsavcılığı, inşaat firması yetkilisi, inşaat mühendisi ve saha sorumlusu hakkında taksirle ölüme neden olma suçlarından soruşturmaya başlattı.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi'nin inşaatında göçük meydana geldi!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatının drenaj çukurunda meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti. Göçükte Soner Arslan ve Yaşar Sarıkaya da toprak altında kaldı.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatında göçük!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi ek bina inşaatında, bu sabah foseptik çukurunun kazılması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi. 2 işçinin cesetlerinin göçük altından çıkartılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

TOKİ Denizli Çivril 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çivril sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çivril’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çivril’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çivril’de sosyal konut projesi...

TOKİ Denizli Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihale edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çivril Millet Bahçesi'ni 14 Nisan'da ihaleye çıkarıyor...

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 448 yeni konut!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril kura sonuçları isim listesi 27 Temmuz 2020!

TOKİ Denizli Çivril kura sonuçları isim listesi 27 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çivril kura sonuçları isim listesi 27 Temmuz 2020 ve TOKİ Çivril kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Denizli Çivril 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Denizli Çivril 100 bin konut proejsinde yer alan 440 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi Haberi

Denizli Çivril Devlet Hastanesi

Geçen yıl Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin temelini attığı Çameli Devlet Hastanesi inşaatı ve Tavas Devlet Hastanesi inşaatında sona geliniyor. 27 yataklı olarak inşa edilen Çameli Devlet Hastanesi ile birlikte 100 yataklı, içerisinde yoğun bakım ünitesi, bilgisayarlı tomografi, ultrason gibi görüntüleme cihazları bulunan, ameliyathanesi ve acil servisiyle birlikte hizmet verecek olan Tavas Devlet Hastanesi'nin inşaatları tamamlanması için hummalı çalışma sürüyor.


Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk , Çameli ve Tavas'ta bulunan hastanelerin inşaatında incelemelerde bulundu. İlk önce Çameli Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk'e Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ve Çameli Devlet Hastanesi Yönetimi eşlik etti. Çameli Devlet Hastanesi'nin birkaç ay içinde tamamlanacağını bakanlıkla yapılan görüşmeler sonrasında...